Monden, Stiri

Andreea Esca implineste 40 de ani! ,,Mi se pare ca s-a terminat viata adevarata!”

Andreea Esca implineste 40 de ani! ,,Mi se pare ca s-a terminat viata adevarata!”

blankAndreea Esca una dintre cele mai apreciate vedete din Romania care implineste astazi 40 de ani. Prezentatoarea Stirilor ProTv spunea cu ceva timp in urma ca la varsta aceasta ii se pare ca totu s-a terminat.

Cu ceva timp in urma Andreea marturisea ca se gandeste la aceasta zi si simte ca se panicheaza si ii se pare ca viata s-a sfarsit.

,,La sfarsitul lunii august voi implini varsta de 40 de ani sau cum mi-a spus un prieten voi intra in gasca celor cu prefixul Romaniei, +(40)… Nu stiu cum sa ma simt ca am unele zile cand ma panichez si am multe zile in care cred ca habar n-am cati ani fac si oricum acest lucru nu mi se pare ca are vreo importanta. Prietenele mele care au mult peste 40 imi repeat ca omul este foarte tanar la aceasta varsta si celor care au putin peste 40 de ani zic ca nu e chiar asa de rau in Club 40. Copii mei sunt atat de draguti incat declara ca ei nu cred ca am asa de multi ani si lor li se pare ca am mult mai putini, iar sotul meu spune ca sunt mereu pe gustul lui…”, a scris Andreea Esca pe contul ei de Facebook in urma cu ceva timp.

 

Alexandra Pascu.

 

Sursa :libertatea.ro

blank