Showbiz, Stiri

Andreea Esca: “E perfectă în ochii mei!” Emoţionant! Cui îi face complimente vedeta Pro Tv-ului?!

Fiica Andreei Esca a împlinit, astăzi, 13 ani, iar, printre urările directe primite de la părinţi, rude şi prieteni, ea a mai fost surprinsă cu un mesaj emoţionant, primit din partea mamei ei, pe Facebook.

Alexia“Astăzi e ziua iubitei mele Alexia! Mi-am dorit-o atât de mult şi am fost aşa de fericită când a apărut pe lume…Mi-a schimbat viaţa definitiv şi mă face fericită în fiecare zi. E amuzantă şi enervantă, e posesivă dar darnică, e puternică dar miloasă, e pasională şi tenace. E perfectă…în ochii mei. Te iubesc, Alexia, şi îţi mulţumesc ca ai ales să vii în viaţa mea!”, este mesajul Andreei Esca.

Vedeta a postat fotografii cu copii ei şi din recent încheiata vacanţă. Într-una din ele Andreea se distrează cu Alexia într-o piscină cu spumă. Mama a scris că alături de fiica ei nu se plictiseşte niciodată.

Alexia AndreeaŞtirista a postat pe pagina sa o frumoasă fotografie cu două dintre cele mai dragi persoane din viaţa ei: soţul său şi fiica ei care poartă pe cap o coroniţă din flori naturale violet.

Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri francez Alexandre Douglas Eram şi are doi copii, Alexia Margot şi Aris.