Andreea Esca
Showbiz

Andreea Esca, apariție elegantă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cât costă rochia îmbrăcată de prezentatoare

Andreea Esca a atras atenția cu apariția ei la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, eveniment care are loc astăzi, 27 mai. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a făcut furori la eveniment într-o rochie înflorată, albastră.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit după șapte ani de relație. De la evenimentul special nu au lipsit membrii familiei, părinții lor, fratele lui Smiley, dar și prietenii foarte apropiați, printre care și Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram.

Prezentatoarea Știrilor Andreea Esca a îmbrăcat la nunta colegului ei de la Pro TV o rochie înflorată, albastră, creată de un brand italian, Philosophy di Lorenzo Serafini. Pe site-ul oficial rochia îmbrăcată de Esca costă 890 de euro și același model este disponibil și pe fucsia.

La această ținută, Andreea Esca a asortat o pereche de sandale albastre, cercei eleganți și o umbrelă, căci ploaia a fost la un pas să strice evenimentul. „O sâmbătă cu prieteni dragi! Lets party?”, a scris vedeta pe Instagram, care apare în câteva fotografii singură, iar mai apoi e surprinsă și alături de soțul ei.

Andreea Esca

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol Nunta lor are loc într-un restaurant spectaculos, iar invitații vor fi serviți cu cele mai delicioase preparate. „Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, pentru Fanatik.

Și a continuat: „Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne. Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”.

La eveniment sunt așteptate în jur de 200-300 de persoane, care vor să se distreze alături de prietenii lor. Mai mulți artiști vor cânta la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

Mesajul lui Smiley înainte de nunta cu Gina Pistol Pe contul de Instagram, înainte cu doar câteva ore de nunta cu Gina Pistol, Smiley a postat un mesaj emoționant și o fotografie cu Gina și fiica lor, Josephine.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată.

Andreea Esca

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: iubirea, liniștea, zâmbetul, jocul, libertatea și binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi normal e noul extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că prezentul e mereu extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”

blank