Showbiz, Stiri

Andreea Esca are aceeaşi coafură de 18 ani

 De ce vedeta nu-şi schimbă look-ul niciodată?!

andreea-esca-coafura

Andreea Esca marturiseste ca este obligata prin niciun contract sa isi pastreze acest tip de coafura. Vedeta spune ca asa ii place si asa i se potriveste, desi recunoaste ca, daca nu ar mai prezenta stirile, si-ar lasa parul sa creasca si ar schimba culoarea.

Despre Andreea Esca s-a spus, ani la rand, ca ar fi obligata prin contract sa isi pastreze acest tip de coafura cu care ne-a obisnuit din 1995 incoace. Mai mult, in jurul salariului ei s-a creat un adevarat mit. Nimeni nu stie cat de mult castiga, termenii de confidentialitate fiind foarte stricti.

Vedeta nu vrea sa divulge nimic legat de acest subiect fiind constienta ca, desi ar zice adevarul, tot ar aparea suspiciuni si controverse.

„Nu (n.r. as zice), pentru ca oricum discutiile ar continua. Ca nu e ala, ca poate mai iau si pe alta firma etc. Si apoi, eu nu lucrez la stat, n-am lucrat niciodata la stat, deci nu iau salariu din banii publici, ca sa ma justific cuiva”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

In plus, Andreea sustine ca nici coafura ei nu este prevazuta in contract. Mai exact, ca nu este obligata sa isi pastreze acest tip de tunsoare cu care ne-a obisnuit din 1995 incoace.

„Nu exista nici un contract prin care sa mi se impuna coafura. Asa s-a nimerit sa fiu coafata pe 1 decembrie 1995, mi-a placut, cred ca se potriveste cu tipul de program si cu fata mea si cam asta e tot… Este o optiune personala. Asa cum a fost si decizia de a-l face ondulat vinerea”, a declarat ea, adaugand totusi ca, daca nu ar mai prezenta stiri, si-ar schimba look-ul.

„L-as lasa mai lung si poate as reveni la culoarea mea naturala, care este mai inchisa”, a spus vedeta.

blank