Showbiz

Andreea Catrina, imagini superbe cu fiica sa, la o lună după ce a născut. Cum arată Sofia: „Te iubim infinit!”

Andreea Catrina de la Mireasa a publicat imagini adorabile cu fiica sa, alături de mesajul: „Te iubim infinit, minunea noastră!”.

Cum arată fiica Andreei din sezonul 5 Mireasa. Fosta concurentă a publicat imagini adorabile cu Sofia

De o lună, Andreea din sezonul 5 Mireasa și soțul ei trăiesc cele mai intense și importante cmomente din viața lor.

Concurenta de la Mireasa, sezon 5 a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în luna martie a anului 2024.

Tânăra care a dat vestea că este însărcinată chiar de Crăciun este acum în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Ea a făcut anunțul că născut tot prin intermediul unor postări în mediul online.

Andreea Catrina și-a anunțat prietenii virtuali că a născut prin intermediul unor fotografii adorabile postate la Instastory. În prima imaginea micuța apare în brațele tatălui ei, alături de un tort pe care scrie „Bine ați venit acasă!”

Ce parcurs a avut Andreea Catrina în sezonul 5 Mireasa

Deși nu a mai apărut de mult timp pe micile ecrane ale publicului, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa este destul de activă pe contul de Instagram, unde își ține la curent susținătorii cu cele mai speciale momente din viața ei.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Andreea Catrina își găsise fericirea în brațele actualului partener, la scurt timp de la ieșirea din show-ul matrimonial. Aceasta nu a ezitat să publice poze în mediul online cu cel care i-a „furat” inima, după despărțirea de Cosmin.

Andreea a avut un parcurs scurt în casa Mireasa. Tânăra din Târgu Jiu a participat la Mireasa dornică de a se îndrăgosti și a forma o familie. Tânăra a format un cuplu cu Cosmin, dar relația lor nu avea să dureze foarte mult. Andreea Catrina a părăsit emisiunea, la votul publicului.

Citește și  Bianca Dragusanu despre relatia cu Victor Slav: “Parem 2 dar suntem 1”

Fosta concurentă a reality show-ului a format un cuplu cu Cosmin, însă relația dintre cei doi nu a durat mult. La scurt timp de la ieșirea ei din competiție, tânărul a intrat într-o cunoaștere cu o altă fată.

Norocul i-a surârs, pentru că Andreea și-a găsit fericirea în afara competiției. Andreea Catrina și alesul inimii ei s-au căsătorit în luna octombrie a anului 2023.

 

blank