Andreea Berecleanu
Showbiz

Andreea Berecleanu, schimbare de look, după vacanța în Grecia: „A ieșit și de data asta”

După escapada romantică cu soțul ei, Andreea Berecleanu a decis să-și facă o schimbare de look și a trecut pe la salonul de înfrumusețare. Prezentatoarea TV s-a lăsat pe mâna stilistei și a optat pentru o nuanță de păr mai închisă, în ton cu sezonul rece. Mulțumită de rezultatul final, a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare, iar urmăritorii ei s-au arătat mai mult decât încântanți de culoarea părului ei. Iată imaginile cu Andreea Berecleanu!

Andreea Berecleanu are o carieră longevivă în televiziune, mai precis de 30 de ani, și pare neschimbată din momentul când a debutat pe micul ecran. Suține că nu a apelat niciodată la operații estetice, nici măcar injecții cu botox sau acid hialuronic, deși este cunoscut faptul că soțul ei, Constantin Stan, este chirurg și s-a ocupat de înfățișarea multor vedete din showbiz. La începutul acestei săptămâni, cei doi s-au bucurat de un sejur de vis în Santorini, Grecia, iar odată întoarsă în România, Andreea Berecleanu s-a programat la un salon de înfrumusețate, unde și-a împrospătat nuanța părului.

Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu, schimbare de look pentru sezonul rece

Pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu și-a surprins urmăritorii cu schimbarea neașteptată de look, adaptându-se tendințelor acestui sezon. Prezentatoarea TV s-a consultat cu stilista ei și au decis împreună că cea mai potrivită alegere este o nuanță ciocolatie a părului. Se pare că rezultatul a fost pe placul ei, căci a postat mai multe fotografii în mediul online, la scurt timp după ce a părăsit salonul de înfrumusețare.

„Pentru sezonul toamna/iarnă m-am întors la nuanța de ciocolată amară. Așa cum îmi fug ochii către ciocolata neagră și încerc să fug de ispitele dulci, la fel am făcut și cu Georgiana. Am rugat-o să amestece culorile în așa fel încât să ne placă. Și mie, și ei! A ieșit și de data asta. Și pentru că timpul este foarte important pentru mine, totul a durat puțin peste o oră’, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Nici feedback-ul din partea internauților nu a întârziat să apară, căci i-au transmis nenumărate complimente în secțiunea de comentarii: „Foarte frumoasă’, „Tot frumoasă și elegantă ai rămas! Felicitări Andreea!’, „Indiferent de culoare, tot frumoasă ești’, „Ești o superbitate! Îmi place foarte mult!’, „Ești frumoasă în toate nuanțele, te ador!’.

Andreea Berecleanu și soțul ei, escapadă romantică în Grecia

La începutul acestei săptămâni, Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au avut parte de o escapadă romantică în Grecia. Prezentatoarea TV a publicat mai multe fotografii din timpul sejurului în Santorini, una dintre destinațiile preferate ale cuplului.

„lar am rămas în urmă cu pozele de Insta. Nu știu alții cum sunt, mă refer la cei care adoră insulele grecești, dar noi nu ne-am plictisit nicio secundă în Santorini.

Admit că e un loc făcut pentru romantism și cupluri care au ce-și spune, poate și de asta ne place atât de mult. Vorbeam cu prietenii greci despre faptul că am ales cea mai bună perioadă pentru o escapadă. Nu mai sunt puhoaie de turiști, am avut constant soare și peste 20 de grade și am putut ‘respira pe străduțe. Și am mai primit un pont. De Paști este extrem de frumos în Santorini, așa cum bănuiam’, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

blank