Featured, Showbiz

Andreea Berecleanu s-a recăsătorit. A purta o rochie comandată de pe internet

Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, după ce în urmă cu o lună spuneau DA în fața ofițerului stării civile.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Kreztulescu din Capitală, iar petrecerea s-a ținut la un hotel de lux din Capitală.
La ceremonie, Andreea Berecleanu a purtat o rochie creată un designer britanic. pe care a comandat-o pe internet. Nași cuplului sunt Ineana și Cătălin Badiu.

„A fost minunat. Am uitat papionul acasă. Este cea mai emoționantă zi din viața mea, pentru că la miezul nopții voi schimba prefixul”, a spus Constantin Stan.
„Rochia am ales-o simplu. Am văzut-o pe internet şi am comandat-o, lucru pe care nu îl fac de obicei. Când a venit şi am văzut-o, am ştiut că va fi bine. Este o rochie creată de un creator britanic, care mie mi-a plăcut”, a spus Andreea Berecleanu după cununia religioasă.
„Orice mireasă are emoții. Aș zice că o nuntă mai degrabă restrânsă”, a spus Ileana Badiu, nașa lor.andreea_berecleanu_mireasa_78122000