Showbiz, Stiri

Andreea Berecleanu, pusă la colţ de copiii ei

Eva şi Petru îl vor pe tata, nu pe noul partener al mamei, medicul Constantin Stan

7

Copiii Andreei Berecleanu şi ai lui Andrei Zaharescu au acceptat cu greu divorţul părinţilor lor. Cu toate că în familia celor două vedete se discuta de mai multă vreme de separare, micuţii nu au trecut peste despărţirea părinţilor. Mai mult, cei doi copii încă nu l-au acceptat pe noul bărbat din viaţa mamei lor, medicul estetician Constantin Stan.

Asta înseamnă bătăi de cap pentru Andreea Berecleanu (38 de ani) şi pentru Andrei Zaharescu (58 de ani). Copiii lor trec printr-o perioadă extrem de dificilă de când ei au divorţat. Ca orice adolescenţi, care sunt afectaţi de această ruptură a părinţilor.

Eva (12 ani) şi Petru (8 ani) nu au agreat ideea despărţirii celor doi părinţi. Micuţii au fost şocaţi de separarea părinţilor, care au alcătuit o familie fericită timp de 15 ani.

„Atât vedeta postului Antena 1, cât şi fostul ei soţ, Andrei Zaharescu, au trecut prin momente dificile atunci când au fost nevoiţi să le explice copiilor că nu mai formează o familie. Cei doi fac eforturi ca să petreacă cât mai mult timp împreună cu Eva şi Petru, pentru ca nici unul dintre ei să nu simtă lipsa vreunuia dintre părinţi, în ciuda divorţului lor”, a povestit o colegă de serviciu de-a Andreei.

Cele mai mari probleme le are, însă, prezentatoarea «Observatorului», care nu a reuşit să-i convingă pe copiii ei să-l accepte pe noul ei partener de viaţă, medicul estetician Constantin Stan, cu care s-a afişat la nunta Alessandrei Stoicescu, care s-a desfăşurat duminică. Vedeta face eforturi ca cei mici să înţeleagă şi să se obişnuiască cu această idee.

„Andreea şi Andrei s-au separat în mare secret în urmă cu câteva luni de zile. Ştirista a părăsit domiciliul conjugal în urmă cu trei luni şi jumătate, găsindu-şi alinarea în braţele medicului Constantin Stan”, a mai povestit apropiatul ştiristei.