Cei doi au venit împreună la un eveniment cu multe semnificaţii: nunta Alessandrei Stoicescu

Andreea

Andreea Berecleanu a apărut însoţită de medicul estetician la nunta Alessandrei Stoicescu, unde s-au sorbit din ochi toată noapte. Ieşirea lor în doi vine la numai o lună de la anunţul facut public, potrivit căruia Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu s-au despartit.

Fericiţi, cei doi porumbei s-au purtatca nişte adolescenţia aflaţi la primul fior al iubirii. Au fost foarte tandri unul cu celalalt toata noaptea şi se priveau ochi în ochi.

iubit

Astfel, idila lor a devenit oficială! Zvonurile aparute in presa conform carora Andreea Berecleanu ar forma un cuplu alaturi de chirurgul plastician Constantin Stan, nimeni altul decat medicul care ii “aranjeaza” fata, au devenit certitudine. Conform martorilor oculari, cei doi au venit tinandu-se de mana, sambata seara, la petrecerea de nunta a Alessandrei Stoicescu.

Cum era de asteptat, au atras toate privirile. Iar ei nu numai ca nu s-au simtit stanjeniti, ba chiar au facut risipa de gesturi tandre, precum tinerii indragostiti. Si, semn ca se iubesc foarte mult, Andreea Berecleanu si medicul Stan au dat frau liber sentimentelor si au stat numai impreuna, sorbindu-se din priviri, toata noaptea. N-au stat retrasi, ci au dansat, au socializat cu invitatii, Andreea facandu-i cunostinta partenerului sau cu mai toti colegii din trustul a carui angajata este.

Vestea despartirii dintre Andreea Berecleanu si Zaharescu a facut valva in urma cu o luna, dar se pare ca ei si-au spus adio inca din primavara

Andreea Zaharescu

Se pare ca Andreea Berecleanu s-a linistit total in urma furtunii din presa declansate de vestea ca a divortat de Andrei Zaharescu, cel care i-a fost partener timp de 14 ani si cu care are doi copii.

Cu eleganta-i binecunoscuta, Andreea a preferat sa fie cat mai discreta in privinta noii sale relatii. Mai mult, si ea, si fostul ei sot au inteles sa nu faca din despartirea lor un circ mediatic, asa ca s-au ferit de orice declaratii care sa lase loc interpretarilor.

Si partenerul ei actual este cunoscut pentru discretia cu care isi invaluie viata pesonala. Chirurgul Stan a fost implicat intr-o relatie de lunga durata cu medicul nutritionist Mihaela Bilic.

 

 

Citeste si...
Mircea şi Vlad Cosma rămân sub control judiciar