Showbiz

ANDREEA BERECLEANU: JALNICA GENERATIE PRO TV!

Doina Gradea, asistenta boss-ului PRO Tv Adrian Sârbu, şi-a făcut un obicei de a da publica în seriale, chestii de culise despre fostele vedete ale trustului din Pache. Gradea a scris că Andreea Berecleanu şi pe atunci soţul ei, Andrei Zaharescu, transformaseră programul pe care-l prezentau pe sticlă într-un talcioc personal, din care-şi trăgeau foloase.

Andreea-Berecleanu-si-a-lansat-un-site-de-medicina-estetica--Noua-pasiune-i-a-fost-insuflata-de-iubitul-sau-

Andreea Berecleanu a luat foc la acuze şi i-a răspuns imediat Doinei Gradea:

„Cum este posibil ca aceea despre care se spunea ca este ‘una dintre emisferele cerebrale ale lui  Sârbu’ să susțină aberatiile de pe site-ul creat cu un anumit scop peste noapte. O femeie alungată de însuși Adrian Sarbu pe un post invizibil la Pro TV International, cu mari frustrari peste atatia ani, care nu o fac să-și amintească de faptul atât de usor verificabil ca Andreea Berecleanu nu a prezentat niciodată dimineata, că a plecat din Pro TV bine merci după o discuție frumoasă cu însuși Adrian Sârbu in 2003, dupa 8 ani de ProTV, din care 6 ani la stirile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu in 1998! Cum să nu-ti aduci aminte, Doina Gradea?”, a întrebat-o Andreea Berecleanu. Fosta prezentatoare TV a continuat:

„Vrei să-ți prezint situatii reale care nu-ti fac onoare, dar au creat OROARE angajatilor PRO tv, prin felul mizerabil prin care te purtai? Cum tipai, bârfeai, unelteai, strigai la presedinti, amenințai sau cadoriseai dacă ghidurile tv nu prezentau ratinguri false ale Pro TV atunci când Antena 1 bătea cu telenovele indiene? Astea nu le povestesti? Jalnica generatie PRO TV!

Eu, Doina Gradea, trăiesc dintr-un salariu de prezentator de stiri, tu din ce trăiești? Se întreabă cineva? Poate, iată, din mizeriile pe care le torni despre oameni din alte trusturi media! Dar o carte nu s-a gândit nimeni să scrie? Și nu mă refer la manualele de istorie, ci la istoria adevarată a Pro TV”