Showbiz, Stiri

Andreea Berecleanu îi cere lui Radu Banciu daune morale

 

Onoarea ştiristei costă… 200.000 de euro

andreea-berecleanu-radu-banciu

Andreea Berecleanu l-a dat in judecata pe Radu Banciu pentru defaimare cerandu-i la inceput daune morale. Acum, prezentatoarea s-a razgandit si pretinde 200.000 de euro.

Andreea Berecleanu se judeca inca din vara anului trecut cu Radu Banciu. Acidul prezentator de la B1 TV a scos porumbelul pe gura in timpul emisiunii sale acuzand-o pe Andreea Berecleanu ca ar fi „umblat din floare in floare” pentru a avansa in cariera si ca, in plus, ar fi avut o legatura amoroasa cu Dan Diaconescu.

Prezentatoarea a vazut rosu in fata ochilor si l-a dat in judecata, mai intai cerandu-i daune morare de 10 lei.

Prima infatisare in cadrul procesului, amanat pana acum de mai multe ori, va avea loc pe 14 noiembrie, iar atunci, Andreea are de gând să îi va caeră lui Banciu 200.000 de euro, potrivit presei mondene.

„Trebuie sa raspunda pentru ce a afirmat. Sa aduca dovezi. Pe domnul Dan Diaconescu nici macar nu-l cunosc, nici nu l-am vazut in viata mea. Dar asta e doar una dintre marsaviile pe care le-a spus si nu poate ramane asa. El ataca foarte multa lume si nu poti sa-ti cladesti succesul in felul acesta. Mi se pare foarte grav ce a facut si nu puteam sa trec peste asta“, a declarat ea anul trecut, când a început procesul.

 

blank