Showbiz

Andreea Berecleanu ar putea ramane paralizata oricand

O noua afectiune face ravagii printre  persoanele publice si nu numai. Este vorba despre hernia de disc, o boala care a “atins” un numar extrem de mare de persoane tinere si foarte tinere, multe dintre ele ajungand dejja la operatie sau la tratamanete dure pentru a nu ramane paralizate. Andreea Berecleanu este si ea una dintre vedete care se chinuie cu aceasta suferinta, iar ea si-a dezvaluit drama recent cu ocazia unui eveniment caritabil in care se alerga pentru cei aflati in scaunul cu rotile . Andreea Berecleanu, care a implinit recent 40 de ani, a dezvaluit ca  sufera de hernie de disc si nu poate fi operata, riscand inclusiv paralizia.  
 
Andreea-Berecleanu
 
A suferit in tacere ani la rand insa, odata ce a participat la acest eveniment caritabil, cu oameni cu dizabilitati, Andreea Berecleanu a acceptat si ea, sa vorbeasca despre suferinta care o chinie de multa vreme: “De la doi-trei ani, am facut sport de performanta, am practicat multe sporturi, in special schi. Am facut «maratonuri» pe partie, mai ales pe Valea Prahovei. Din pacate, am foarte multe hernii de disc, asa incat trebuie sa trag foarte tare in acest an, doi, trei ani. Nu pot suferi nicio interventie chirurgicala, va trebui sa rezolv aceste probleme grave cu fizioterapie… ca sa nu ajung asa (paralizata – n.r.), fereasca Dumnezeu!”, a declarat stirista.
 
Presa s-a grabit sa asocieze aceasta suferina fizica a stiristei cu durerea sufleteasca legata de faptul ca nu va mai putea deveni mama. Insa, potrivit apropiatilor, asta nu e o problema spinoasa in viata Andreei Berecleanu si a iubitului ei, medicul Constantin Stan, pentru ca ambii au copii din casniciile anterioare, asa ca nu se pot plange de vreo frustrare la acest capitol. Daca vedeta Antenei 1 are doi copii, Eva (14 ani) si Petru (10 ani), medicul Stan este si el tatal unei fete pe nume tot Andreea, care s-a casatorit recent. Prin urmare, in cuplul Berecleanu – Stan, sanatatea e mai presus de orice si cel mai important este ca stirista sa faca tot ce poate pentru a fi ferita, in timp,  de cresterea riscului de paralizie.