Showbiz, Stiri

Andreea Bănică, super sexy pe Cluj Arena

Andreea Bănică este una dintre cântăreţele de pe plaiurile mioritice care ţin foarte mult la imaginea lor şi, de multe ori, face sacrificii pentru a arăta bine în faţa publicului. Sâmbătă seara, pe scena Forza Zu, Andreea a urcat zâmbitoare şi foarte energică în ciuda faptului că era accidentată la piciorul drept.

Andreea Bănică s-a accidentat la piciorul drept în timpul repetiţiilor de la Cluj Arena. În ciuda faptului că a avut nevoie de îngrijiri, în momentul în care s-a urcat pe scenă s-a comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Apariţia cântăreţei a fost una exrem de sexy. Ea a purtat un body mulat care i-a scos în evidenţă bustul impresionant şi o fustă foarte scurtă.La sfârşitul concertului însă nu a mai făcut faţă durerii şi a acceptat să-i fie bandajat piciorul.

Reprezentanții Cluj Arena au precizat că la concert au intrat, până la ora 20.30, circa 45.000 de spectatori. Oamenii s-au înghesuit în tribune, puțini au stat pe gazon, speriați de ploaia care a început la ora 20.00. Intrarea la Forza Zu a fost gratuită. Concertele s-au terminat la ora 1.00, iar apoi a urmat un after- party.