Andreea Bănică nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară, care
Showbiz

Andreea Bănică și soțul ei au împlinit 15 ani de căsătorie: „Noi ne potrivim, fiindcă ne iubim. Cadoul meu, pentru mine, sunt copiii mei” / Artista împlinește azi 45 de ani

Andreea Bănică și soțul ei au împlinit 15 ani de la căsătorie. Tot azi, artista își sărbătorește ziua de naștere. Este dublu motiv de sărbătoare în familia Andreei Bănică, asta fiindcă frumoasa artista a împlinit astăzi vârsta de 45 de ani, dar și 15 ani de când ea și Lucian Mitrea au spus marele ‘Da’ și și-au unit destinele pentru tot restul vieții. Ei bine, au primit numeroase urări și mesaje pline de dragoste, însă, fără doar și poate, niciunele nu se compară cu declarația de dragoste postată de către îndrăgita artistă pentru soțul ei!

Andreea Bănică nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară, care a cucerit de nenumărate ori publicul larg prin melodiile sale de mare succes. Ce-i drept, se bucură de numeroase reușite pe plan profesional și totul merge la superlativ, însă nici când vine vorba despre viața personală lucrurile nu merg diferit.

Andreea Bănică nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară, care

Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani de zile cu soțul ei, Lucian Mitrea, alături de care și-a întemeiat și o frumoasă familie frumoasă. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii superbi, o fetiță, care azi este o adevărată adolescentă, dar și un băiețel, Noah, care în prezent încă merge la grădiniță.

Andreea Bănică, motiv de sărbătoare la dublu

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian, au ales o zi unică pentru a spune marele DA și a face cununia civilă, astfel că cel care a venit cu ideea a fost chiar el. Surpriza pe care i-a făcut-o mamei copiilor săi în urmă cu 15 ani, chiar de ziua ei, a fost să o ducă în fața ofițerului de stare civilă, unde și-au legat destinele pentru tot restul vieții. Cu siguranță, ziua aceasta nu poate să fie uitată vreodată, astfel că dis-de-dimineață, frumoasa artistă nu a putut să nu le povestească fanilor cât de importantă este această zi pentru ea și familia sa.

Ba mai mult decât atât, Andreea Bănică i-a făcut și o scurtă declarație de dragoste printre cuvinte soțului ei, dar totodată și o urare specială pentru ea, cu ocazia împlinii celor 45 de ani azi. Fără doar și poate, vârsta este doar un număr pentru ea, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

„La multi ani iubite!

Facem 15 ani de casnicie chiar azi de ziua mea, ideea ta sa ne cununam azi. Intre timp tu pierdut verigheta , mie mi-a ramas mica da, noi ne potrivim, fiindca ne iubim, da, da…!

Imi aduc aminte rochia cyclamen si camasa ta roz dar si masina sport cu care m-ai dus la Constanta dupa cununie fix la un concert cu viteza luminii! M-am fript la picior

Astia suntem noi

La multi ani noua, mie! Viata lunga si iubire imi doresc.”, a fost mesajul transmis de Andreea Bănică.

Andreea Bănică: ‘Cadoul meu, pentru mine, sunt copiii mei’

Citește și  Radu Vâlcan a semnat cu Antena 1. Va prezenta emisiunea „Insula iubirii“

Andreea Bănică se simte cu adevărat o femeie împlinită atunci când se uită la frumoasa ei familie, construită de ea și soțul ei. Ba mai mult decât atât, și succesul pe plan profesional îi aduce zâmbetul pe buze, astfel că nu are nevoie de nimic material. Totuși, o dorință pe care o are încă din adolescență este aceea de a călători din ce în ce mai mult și a vizita numeroase locuri speciale.

„Cadoul meu, pentru mine, sunt copiii mei. Viața mi-a oferit public, ceea ce pentru orice artist este un lucru foarte important. Viața mi-a oferit foarte multe lucuri frumoase. (…) Îmi doresc să călătoresc foarte mult, îmi doresc să pun acest bussines pe picioare, să poată să funcționeze și în lipsa noastră uneori (…) Îmi doresc foarte mult, de când eram puștoaică îmi doream să călătoresc’, a mărturisit Andreea Bănică, pentru Antena Stars.

Ce nu i-ar putea ierta Andreea Bănică soțului ei

Andreea Bănică și Lucian Mitreau au un mariaj extrem de frumos și sunt un cuplu autohton în showbiz-ul românesc, demn de invidiat. Cu toate astea, sunt anumite lucruri peste care frumoasa artistă nu are putea trece. Mai concret este vorba despre minciună și infidelitate. Andreea Bănică consideră că nu ar putea trece cu vedere peste aceste aspecte, iar soțul ei cunoaște destul de bine situația.

„Oricine simte 100% dacă este înşelat, la un moment dat, mai târziu sau mai devreme. Minciuna are picioare scurte pentru mine, de asta nici nu am ştiut să mint vreodată, imediat mă prinzi şi îţi dai seama că te mint. Nici nu m-a interesat vreodată să mint, eu sunt corectă şi onestă.

Şi asta i-am spus şi lui, că nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram, şi cu atât mai mult nu ar face lucruri de genul acesta’, a mărturisit Andreea Bănică în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

blank