Featured, Showbiz

Andreea Bănică ne spune adevarul! Vezi daca are, sau nu, operații estetice

 

 

Andreea Bănică a fost deseori bănuită că ar fi intervenit asupra frumuseții cu care a fost înzestrată de natură. Pentru că în presă s-a tot speculat, de-a lungul timpul, faptul că ar fi ajuns pe mâna medicilor esteticieni, Andreea a decis să dezbată acest subiect pe blogul personal. Cântăreața a explicat cu exactitate care sunt singurele operații prin care a trecut, dorind să clarifice speculațiile apărute în spațiul media.

Andreea Bănică s-a saturat să fie întrebată dacă are operații estetice sau nu, astfel că a decis să detalieze subiectul pe blogul personal. Aceasta a explicat că singurele intervenții prin care a trecut au fost în număr de patru, însă aceste operații nu au fost nicidecum de natură estetică, ci medicală. Astfel, artista a dorit să pună capăt zvonurilor conform cărora ar fi apelat la serviciile medicilor esteticieni.

„Am primit sute de întrebări și nu am putut răspunde la toate, normal, dar vreau să vă dau răspunsul aici la una dintre întrebările care s-au repetat cel mai desa: ce operații estetice am? Am patru operații: două cezariene, apendicita și o operație la degetul mic de la mână.
Nu am nicio operație estetică! Ca să clarificăm acest lucru o să vreau să și definim acest concept. Operație estetică înseamnă o procedură care presupune reconstrucția sau modificarea aspectului sau formei unei părți a corpului. Vă se pare că vedeți ceva de genul la mine? Nu judec persoanele care apelează la așa ceva, fiecare face ce vrea cu corpul lui. Pur și simplu eu nu am avut nevoie, nu a fost cazul.. Mi s-a recomandat într-adevăr o operație pentru deviația de sept, dar sunt fricoasă și nu am curaj că o fac”, a explicat Andreea Bănică. 

„Operațiile estetice nu sunt ceva rușinos, Doamnne ferește, sunt oameni care au suferit accidente și sunt nevoiță să le facă. Nu sunt ceva nici de ascuns, nici pe care poți să le ascunzi, că se văd de la o poștă. dacă aș avea vreo operație aș fi foarte onestă, aș recunoaște, dar pur și simplu nu e cazul și mă deranjează să se spună lucruri care nu sunt adevărate. Eu am fost mereu o persoană sinceră, prea sinceră poate. dacă aș face ceva aș povesti fără nicio problemă, aș împărtăși experiența. Sunt foarte asumată și încerc pe cât posibil să rămân o persoană deschisă, care nu are lucruri de acsuns, așa cum fost și până acum”, a mai adăugat cântăreața. Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah.