Andreea Bănică
Showbiz

Andreea Bănică, motivul pentru care folosește filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată”

Cunoscută pentru cariera sa muzicală de succes, Andreea Bănică se bucură de o mare popularitate în țara noastră și are o comunitate uriașă de fani, mai ales pe platformele de socializare. Fiind extrem de activă online, artista a dezvăluit recent motivul pentru care utilizează filtrele de înfrumusețare pe Instagram.

Nu mai este un secret pentru nimeni ce reprezintă și cum funcționează filtrele de înfrumusețare de pe Instagram, acestea fiind în tendință de mai bine de trei ani. Numeroase vedete, inclusiv Andreea Bănică, le utilizează pentru a îmbunătăți sau schimba aspectul pozelor lor. După numeroase întrebări pe care le-a primit cu privire la utilizarea acestor filtre, artista a decis să ofere o explicație detaliată.

Andreea Bănică consideră că vârsta este doar un număr și se bucură de o formă fizică invidiată, dar recunoaște că există momente în care, fiind grăbită sau nedormită, nu are timp să se aranjeze corespunzător. În acele zile, artista apelează la filtrele de înfrumusețare pentru a păstra o imagine impecabilă pe rețelele de socializare, oferindu-le fanilor o privire sinceră în culisele vieții sale agitate.

„În ceea ce privește filtrele, într-adevăr, am și eu anumite filtre, cred că avem cu toții asta, doar că le folosesc atunci când mă trezesc și n-am chef să-mi văd fața de dimineață, că-s foarte obosită și mai mereu nu am timp de somn. Și folosesc dimineața, dar am momente când îmi arăt fața și chipul, pentru că nu mă ascund de nimeni și nu m-am ascuns niciodată. Poate pe vremuri aveam problema asta, însă de ceva timp am mai multă încredere în mine.”, a declarat Andreea Bănică, potrivit Wowbiz.

În ultima perioadă, Andreea Bănică s-a afișat pe rețelele de socializare fără machiaj sau filtre de înfrumusețare, fiind complet naturală, moment în care fanii au apreciat-o foarte mult. De asemenea, a ținut să precizeze că filtrele de înfrumusețare nu au legătură cu încrederea în sine în cazul ei, fiind o problemă rezolvată de mai mult timp.

„Mă cunosc foarte bine, am încredere in mine. Știu când arăt bine, cum arăt bine. Înainte, pe vremuri, nu duceam gunoiul nemachiată. Știam că erau paparazzi după mine, peste tot. Astăzi, ies și în pijamale până la colț, să mă duc la magazin să îmi iau ceva de mâncare. Nu am o problemă cu asta. Asta vine odată cu încrederea în sine”, a continuat Andreea Bănică.

blank