Showbiz, Stiri

Andreea Banică, iute la mânie, a bătut un şofer de tir!

Andreea Banică se aprinde repede la mânie şi poate deveni chiar violentă când este nervoasă, a recunoscut chiar ea când a povestit o întâmplare din trafic.

andreea-banicaArtista s-a luat la harţă cu un şofer de tir care a mustrat-o pentru că a depaşit o coloană de maşini. Ea a ripostat imediat şi l-a altoit cu palmele sub privirile înmărmurite ale celorlalţi şoferi.

De fapt ce s-a întâmplat?! La un moment dat solista a depăşit o coloană de maşini de pe un drum naţional, lucru lipsit de politeţe faţă de ceilalţi conducători auto. Un şofer de tir s-a enervat, s-a dat jos din maşină şi a venit până la cântăreaţă pentru a-i cere socoteală.

Întrucat devenise uşor violent, Andreea a reacţionat instinctiv şi a început să îl pălmuiască pe şofer. “M-am bătut cu un tirist! Eram la Bacău, în urmă cu vreo 7 ani, era o coadă mare de maşini, iar eu, ca o blondă veritabilă, am trecut în faţa tuturor. Deranjat, şoferul de TIR a coborât imediat şi a venit la mine”, îşi aminteşte Andreea.

“M-a împins cu uşa, m-a lovit cu portiera în spate, aşa că i-am tras şi eu un dos de palmă. Eu îs mai bătăuşă! Am început să mă bat cu el, dădeam din mâini şi din picioare! Cert e că m-a julit rău pe picior, încât pentru concert, mi-am mascat vânătăile cu fond de ten!”, a declarat Andreea Bănică în cadrul unei emisiuni.