Andreea Bănică
Showbiz

Andreea Bănică, detalii neștiute despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce nu i-ar putea ierta niciodată soțului ei: „Minciuna are picioare scurte”

Andreea Bănică, detalii neștiute despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de 28 de ani. Artista și soțul ei se cunosc de pe băncile școlii, iar azi formează unul dintre cele mai longevive și unite cupluri. De-a lungul timpului, nici ei nu au fost scutiți de zvonuri privind infidelitatea, însă artista mărturisește că sunt unele lucruri peste care nu ar putea să treacă niciodată într-o relație.

Andreea Bănică, detalii neștiute despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 28 de ani au doi copii superbi, iar în urmă cu 16 ani și-au oficializat relația. De-a lungul anilor, artista și soțul ei au trecut, cu siguranță, și prin momente dificile, însă dragostea care i-a unit i-a ținut împreună pe parcursul a aproape trei decenii. Recent, Andreea a vorbit cu sinceritate despre infidelitate, dar și despre lucrurile pe care nu le-ar accepta într-o căsnicie.

Andreea Bănică

Andreea Bănică, detalii neștiute despre căsnicia cu Lucian Mitrea

Dat fiind că Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de aproape trei decenii, în timp au apărut tot felul de speculații cu privire la mariajul lor, dar și la presupusa infidelitate a partenerului ei, pe care artista a contestat-o cu tărie. De altfel, artista a mărturisit că nu ar accepta sub nicio formă să trăiască într-o relație toxică.

„Oricine simte 100% dacă este înşelat, la un moment dat, mai târziu sau mai devreme. Minciuna are picioare scurte pentru mine, de asta nici nu am ştiut să mint vreodată, imediat mă prinzi şi îţi dai seama că te mint. Nici nu m-a interesat vreodată să mint, eu sunt corectă şi onestă.

Şi asta i-am spus şi lui, că nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram, şi cu atât mai mult nu ar face lucruri de genul acesta”, a mărturisit Andreea Bănică.

Artista a fost bătută de tatăl alcoolic, în copilărie

De-a lungul anilor, Andreea Bănică a vorbit deschis despre copilăria sa, marcată de traume și de dependența de alcool a tatălui ei. Dacă la început relația cu părintele ei a fost una frumoasă, lucrurile au degenerat în momentul în care bărbatul a devenit victima alcoolului. Artista a mărturisit că au existat episoade de violență fizică și psihică, momente pe care și le amintește și astăzi. În urmă cu mai bine de 20 de ani, tatăl artistei s-a stins din viață, în urma unui accident.

Deși, inițial, s-au înțeles bine, după un impas financiar, tatăl Andreei Bănică și-a găsit refugiul în băutură. Din acel moment, relația sa cu familia s-a degradat.

„Devenise agresiv, foarte agresiv. Când am împlinit 18 ani, dar așa s-a întâmplat, a venit băut și a vrut să dea în mama și atunci l-am îmbrâncit și l-am băgat sub masă. Era așa de băut încât nu s-a mai putut ține pe picioare și a rămas acolo sub masă și s-a uitat lung la mine, nu mi-a spus nimic, iar eu am fugit.

Dar țin minte ca a doua zi l-am văzut foarte afectat și cred că a conștientizat de fapt cum e el, ce se întâmplă cu el, ce se întâmplă cu noi. Eu i-am spus atunci că dacă mai ridici mâna la mama te bag sub masă și te omor cu mâna mea și cam asta a fost’, în podcastul Ilincăi Vandici.

Andreea Bănică, despre Lucian Mitrea: „El este un tip familist”

Citește și  Gestul făcut de Gabriela Prisăcariu. Vedeta și-a făcut un tatuaj din iubire

Artista și soțul ei s-au cunoscut la o vârstă fragedă și formează un cuplu chiar de pe băncile liceului, practic au crescut și s-au maturizat împreună. Chiar dacă sunt împreună de trei decenii, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au știut întotdeauna să-și condimenteze viața de cuplu și, spune artista, nu s-au plictisit niciodată unul de altul.

„Da, noi am stat foarte mult împreună şi niciodată nu făceam nimic fără să ne sfătuim. Pe el îl mai împingeam eu de la spate să se ducă, de exemplu, cu băieţii să vadă un meci, se mai ducea doar de gura mea, dar nu-i place să plece fără mine, fără noi.

Spre exemplu, a fost acum recent în Bulgaria, la târgul de turism, iar a doua zi s-a întors, nu a putut să reziste fără noi. Îşi face tot timpul griji de cum este acasă, dacă mă descurc cu copiii. El este un tip familist, poate prea familist câteodată. Eu sunt puţin mai libertină, eu îmi doresc foarte mult să şi respir, să iau aer, să îmi încarc bateriile”, a mai spus artista.

blank