Andreea Bănică
Showbiz

Andreea Bănică, criticată de fani după ce a îmbrăcat o rochie scurtă la un botez: „Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică”

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes și o familie frumoasă alături de Lucian Mitrea, iar împreună au doi copii minunați, pe Sofia și Noah. Recent, cântăreața a fost criticată de internauți după ce a îmbrăcat o ținută mini la un botez.

Andreea Bănic, 45 de ani, se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Cântăreața este activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Andreea Bănică a fost invitată la botezul nepotului nașei sale, iar outfit-ul purtat, i-a adus numeroase critici.

Andreea Bănică

Andreea Bănică a postat pe Instagram două imagini de la eveniment, iar ținuta purtată de artistă a stârnit reacții pro și contra din partea internauților. Vedeta a fost complimentată de internauți, dar și criticată pentru ținuta pe care a purtat-o la botez.

Andreea Bănică, criticată de fani după ce a îmbrăcat o rochie scurtă la un botez

Andreea Bănică se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Pe lângă cariera de artistă, Andreea Bănică are numeroase afaceri cu soțul ei, Lucian Mitrea. Vedeta se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile și este mereu înconjurată de oameni speciali.

Recent, Andreea Bănică a fost invitată la botezul nepotului nașei sale și a postat câteva imagini pe Instagram de la eveniment. Artista a fost complimentată de internauți, dar și criticată, din cauza ținutei pe care a purtat-o. Andreea Bănică a purtat o salopetă scurtă din blug, iar pe deasupra a purtat o cămașă, din același material. Ei bine,se pare că acest lucru i-a adus multe critici din partea internauților.

„Halal ținută pentru a intra în biserică. Unii doar atât pot’; „Te apreciez, arăți bine, ești frumoasă, dar mi se pare o ținută total nepotrivită pentru un botez’; „Intrați în biserică și goale, rușine’; „La biserică cu fusta sub c**, serios?’; „Mult prea scurtă fusta’; „Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa?’; „Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică’, au mai scris o parte dintre urmăritorii Andreei Bănică. Cu toate acestea, nu putem trece cu vederea faptul că Andreea Bănică are o siluetă de invidiat. Artista a anunțat săptămâna trecută că s-a reapucat de sală și are o viață activă.

Cum se menține în formă Andreea Bănică

Citește și  Printul Harry, ameninţat cu moartea pentru că s-a căsătorit cu o metisă. Agresorul, condamnat

Andreea Bănică formează un cuplu cu Lucian Mitrea, de mai bine de 20 de ani și au împreună doi copii minunați, pe Sofia, în vârstă de 14 ani și Noah, de șapte ani. Deși este ocupată, artista are mare grijă de imaginea sa și are o dietă diversificată. Solista recunoaște că sare de multe ori peste micul dejun și evită să mânânce preparate consistente la cină.

„Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat. Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12:00, chiar 13:00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun. La prânz mănânc un somon cu legume sau, uneori, nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt’, declara Andreea Bănică în urmă cu ceva timp, în mediul online.

Sursa foto: Facebook

blank