Cântăreața Andreea Bănică a trecut printr-un moment șocant, care i-a rămas în amintire. Totul s-a întâmplat înaintea unui concert, când a fost agresată de un tirist.

Vedeta a vorbit într-un interviu despre experiența nedorită cu un șofer de TIR, scrie cancan.ro. În interviul acordat celor de la Unica, artista rememorează amintirile șocante.

Andreea Bănică, agresată de un bărbat
”Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire”, a mărturisit artista.

„Mi-a dat cu piciorul…”
”Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal. Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit. Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că el mi-a dat cu piciorul”, a mai povestit Andreea Bănică despre incidentul respectiv.

„Nu-ți spun cum am fugit”
”Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă. Era perfect. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura. A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi”, a completat îndrăgita artistă.