Andreea Bălan
Showbiz

Andreea Bălan va cânta la botezul fiicei Andreei Antonescu. Ce moment pregătesc împreună: „Sunt foarte tipicară și perfecționistă, astfel încât…”

Andreea Bălan va cânta la botezul fiicei Andreei Antonescu. În mai puțin de două săptămâni, Andreea Antonescu își va boteza cea de-a doua fiică, pe Venice Victoria. Artista a stabilit deja data și locul unde va avea loc fericitul eveniment și a recunoscut că s-a apucat cam târziu de pregătiri. Recent, fosta concurentă de la „America Express’ a vorbit despre emoțiile care o încearcă înainte de botezul fiicei ei, susținând că este o fire perfecționistă și atentă la detalii. Iată declarațiile acesteia!

Andreea Bălan va cânta la botezul fiicei Andreei Antonescu. Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară pe 19 decembrie 2022, atunci când a adus pe lume o fetiță, pe nume Venice Victoria. Imediat după ce a născut, artista a anunțat că s-a despărțit de Victor Vrînceanu, cu care a format un cuplu timp de aproximativ doi ani. După separare, cei doi au rămas în relații bune și se consultă în privința fiicei lor, după cum a subliniat, în mai multe rânduri, Andreea Antonescu. Pe 24 iunie, micuța Venice Victoria va fi creștinată, iar artista a făcut noi declarații despre mult așteptatul eveniment și despre emoțiile care o încearcă pe ultima sută de metri.

Anndreia

Cum gestionează Andreea Antonescu emoțiile dinaintea botezului fiicei ei

Recent întoarsă din SUA, Andreea Antonescu a intrat în febra pregătirilor pentru botezul fiicei ei, care va avea loc pe 24 iunie. Artista și-a dorit să reproducă momentul când și-a botezat fiica cea mare, pe Sienna, așa că a optat pentru aceeași locație, într-un „cadru de poveste’. Când vine vorba despre gestionarea emoțiilor, Andreea Antonescu spune că are situația sub control, mai ales că este perfecționistă și nu lasă niciun detaliu să-i scape.

„Acum m-am întors din State și îmi dedic tot timpul botezului fetiței. Deocamdată nu am emoții, pentru că am intrat în febra pregătirilor. Fiind zodia Fecioară, sunt foarte tipicară și perfecționistă, astfel încât totul trebuie să fie pregătit în ultim detaliu. Probabil că pe ultima sută de metri mă vor lua toate emoțiile’, a declarat artista, potrivit spectacola.ro.

Andreea Bălan va cânta la botezul fiicei Andreei Antonescu

Citește și  Elena Gheorghe a născut. Artista a adus pe lume o fetiţă sănătoasă

Pentru întreținerea atmosferei la boteztul fiicei ei, Andreea Antonescu a apelat la formația Prestige Orchestra. Se pare că artista nu a avut cerințe deosebite, însă cert este că și Andreea Bălan va avea un moment artistic.

„În curând vom fi alături de Andreea Antonescu, pentru că-și va boteza fetița, pe micuța Victoria. Andreea ne-a spus: „V-am sunat cu inima strânsă, pentru că știu că sunteți full, dar am zis, Doamne, poate am norocul ăsta, să fiți voi liberi, pentru că sincer nu am pe cine să aleg mai bun decât voi, pentru petrecerea mea’, a declarat Iuliana Ghinea, potrivit sursei citate.

„Oricum nu există pretenții din partea colaboratorilor, nu există. De exemplu, la Andreea are toată încrederea în noi’, a completat și Costin Ghinea.

„Am întrebat-o dacă vrea ceva special. Ne-a zis că nu, noi știm cel mai bine ce e de făcut. Îți dai seama că vom pregăti cu fetele, cu Andreea Bălan și cu ea un moment, este și normal, noi oricum le cântăm piesele și va ieși o petrece pe cinste, pentru că ea este un om foarte energic, un om care știe să se bucure de viață’, ne-a mai spus Iuliana.

Sursa foto: Facebook

blank