Andreea Bălan
Showbiz

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță de lux în străinătate. Nu s-au uitat la bani

Andreea Bălan a plecat în Australia pentru a petrece mai mult timp cu iubitul ei, Victor Cornea, care este în turneu. Jucătorul de tenis și-a dus partenera în cele mai exclusiviste restaurante de lux.

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a început cu dreptul în 2024. Artista a mers în Australia pentru a petrece timp cu iubitul său, care este în turneu, iar acesta a răsplătit-o pe măsură. Ea a declarat că i-a fost foarte dor de partenerul său și că merită să faci orice pentru dragoste.

Andreea Bălan s-a dus după Victor Cornea

„Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Sunt întâmpinată și condusă către iubitul meu Victor, care mă așteaptă cu nerăbdare.

După un drum lungă, în sfârșit îl îmbrățișez și-l pup pe iubitul meu de care mi-a fost foarte, foarte, foarte dor. Ne iubim cel mai mult și ne-a fost foarte dor unul de celălalt. Abia aștept aventura australiană!”, a spus Andreea Bălan, atunci când a aterizat în Australia, pe Instagram.

blank

Au scos din buzunar sume uriașe de bani

Cântărața le-a făcut fanilor turul camerei de lux și le-a arătat priveliștea. Cuplul nu s-a uitat la bani și a rezervat o cameră în hotelul W Brisbane. Potrivit Booking.ro o cameră la W Brisbane, în această perioadă din an, costă între 1.134 și 2.793 de lei pe noapte. Costul depinde de priveliștea și dimensiunea camerei, precum și de alte facilități, precum micul dejun și accesul la piscină.

Hotelul în care au stat Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță de lux în străinătate. Nu s-au uitat la bani. Sursa foto Instagram
Artista și Victor Cornea au mers la cele mai luxoase restaurante de lux din Australia și au vizitat mai multe atracții turistice.

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță în Laponia

În decembrie, Andreea , Victor Cornea și cele două fețițe ale artistei au plecat în căutarea lui Moș Crăciun tocmai în Laponia. „Am plecat în Laponia la Moș Crăciun. E prima vacanță în 5. Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot”. Un spiriduș ne-a condus la cazare. În 10 minute am ajuns la o vilă cochetă și drăgălașă, în mijlocul unei păduri superbe”, a spus vedeta de la Antena 1.

blank