Andreea Bălan
Showbiz

Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden. Cum s-au afișat și ce reacție au avut fanii: „Semănați puțin la fizionomie”

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni, însă relația lor este din ce în ce mai consolidată și au planuri de viitor împreună. Duminică seara, artista și tenismenul au bifat prima apariție la un eveniment monden, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au atras numeroase complimente din partea internauților. Iată cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți!

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația în urmă cu aproape două luni. Cei doi se afișează des împreună și vorbesc deschis despre povestea lor de dragoste, deși, inițial, s-au confruntat cu un val de critici și reacții negative. Artista a susținut că, deocamdată, nu se gândește la căsătorie, având în vedere decepțiile din trecut, însă așteaptă să vadă ce-i rezervă viitorul. Duminică seara, Andreea Bălan și Victor Cornea s-au afișat împreună la primul eveniment monden, iar imaginile au stârnit reacții puternice în rândul internauților, care au au remarcat o asemănare fizică între cei doi.

Andreea Bălan

Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan l-a așteptat pe Victor Cornea la aeroport, după ce tenismenul a părăsit turneul de Grand Slam US Open. Alături de artistă, s-au aflat și cele două fiice, Ela și Clara, care au sărit în brațele iubitului mamei lor. După reuninea emoționantă, cei doi îndrăgostiți au mers într-unul dintre magazinele Adinei Buzatu, unde jucătorul de tenis și-a ales un costum.

Spre seară, Andreea Bălan și Victor Cornea au împreună la primul eveniment monden și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Artista a purtat o rochie roșie și scurtă, care i-a pus talia în evidență, iar fanii au remarcat că radiază de fericire și pare împlinită pe toate planurile.

„Fericire maximă… nu degeaba se spune că cine seamănă se adună. Semănați puțin la fizionomie, fericire și viața lungă’, „Mă ia cu palpitații… sunteți superbi. Să fiți sănătoși și să vă bucurați din plin de fiecare clipă.’, „Da, voi doi chiar semănați’, „Sunteți superbi!!! Minunați, dragii mei!!! Cei mai frumoși și eleganți!!! Sunteți atât de frumoși!!! Superbi!!! Vă îmbrățișez cu mare drag și prețuire!!! Vă adooor!!!’, „Sunteti cei mai frumoși, plini de iubire si o energie incredibila’, „E frumos să iubești și să fii iubita’, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor din mediul online.

Ce spune Andreea Bălan despre căsătorie

Citește și  Ce credeţi că a despărţit-o pe Andreea Raicu de Horia Tecău?!

În urmă cu un an, Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial, după un proces care a durat mai bine de doi ani. Întrebată despre o posibilă căsătorie cu Victor Cornea, artista a susținut că nu a abordat acest subiect cu partenerul ei, având în vedere decepțiile din trecut și faptul că relația s-a înfiripat de numai câteva luni. Chiar și așa, jurata de la „Te cunosc de undeva’ a sugerat că este deschisă ideii de a ajunge din nou în fața altarului, în eventualitatea în care relația evoluează la fel ca până acum.

„Suntem doar de câteva luni împreună. Nu am vorbit despre asta. După experiența negative avută de mine, nu mi-am mai pus problema să mă mai căsătoresc, dar în viață să nu spui niciodată nu’, a declarat artista, la Xtra Night Show.

blank