Showbiz, Stiri

Andreea Bălan şi-a scos silicoanele la ocean!

Andreea Bălan ( 30 de ani) l-a apucat pe Dumnezeu de picior de când s-a cuplat cu fostul puşcaş marin Michael. Cei doi îndrăgostiţi petrec în aceste zile clipe de neuitat pe o plajă de la Oceanul Atlantic. Blonda noastră face furori cu silicoanele şi cu slipii tanga, care-i pun în valoare formele apetisante.

andreea-balan

I-a băgat în boală pe americani! Andreea Bălan este de nedezlipită de noul ei amorez, americanul Michael.

Acesta nu numai că a reuşit s-o consoleze după despărţirea de infidelul Keo, dar i-a redat şi pofta de viaţă. Atunci când nu are concerte în ţară, Andreea dă fuga cu iubitul în America, unde se distrează de minune. Zilele acestea, blonda noastră face furori pe plaja Jones Beach în New York.

andreea-balan-fund

În timp ce iubitul îşi expune muşchii bine lucraţi la soare, Andreea nu se lasă nici ea mai prejos şi îşi etalează silicoanele, dar şi trupul de zeiţă. Ea a optat pentru un costum de baie foarte decoltat, roz bombon, şi o pereche de slipi tanga, care îi pun perfect în evidenţă posteriorul bombat şi talia de viespe. În timp ce Andreea zburdă fericită pe plaja de la Oceanul Atlantic alături de noul iubit, Keo îşi ocupă timpul cu concerete, el urmând să evolueze în week-end la Zilele Oraşului Feteşti.

michael