Showbiz, Stiri

Andreea Bălan şi iubitul ei american, surprinşi în ipostaze intime!

Andreea Bălan este, de câteva săptămâni, îndrăgostită! I se trage încă de la excursia petrecută în Barcelona, loc în care a ajuns la insistenţele verişoarei ei, Ligia, oraşul spaniol fiind locul în care talentata cântăreaţă a cunoscut un bărbat, un american de 31 de ani. Apoi, amorezată, frumoasa artistă a petrecut o săptămână la New York alături de el, consolidându-şi astfel relaţia.

Acum, cei doi porumbei sunt la Amsterdam, însoţiţi, evident, de verişoara Andreei, medicul stomatolog Ligia, “Cupidonul” cuplului. Distracţia este pe măsură, mai ales că, atât americanul, cât şi artista noastră sunt înnebuniţi să viziteze zona istorică a frumosului oraş olandez, iar cafenelele sunt mai animate ca oriunde în lume. “E foarte tare Amsterdamul, îmi place la nebunie”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Bălan.

Şi, cum este o persoană practică, în drumurile făcute de vedetă prin oraş s-a strecurat şi o “mică” sesiune de cumpărături, cântăreaţa “garnisindu-şi” bine garderoba cu haine de scenă, promiţând totodată că, în momentul în care se întoarce în România, va face furori în show-urile sale cu noile ţinute.

S-au cunoscut la Barcelona
Provenit din Statele Unite, tânărul de 31 de ani, ajuns în Barcelona alături de gaşca de prieteni care a însoţit-o pe Ligia, verişoara Andreei, s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa artistă. Aceasta, surprinsă de comportamentul americanului, a petrecut o săptămână la New York alături de bărbatul care a impresionat-o. Interesant este însă că americanul amorezat de talentata cântăreaţă nu are nicio legătură cu showbiz-ul, el fiind un fost puşcaş marin, şi nu a aflat cu ce se ocupă vedeta noastră decât după ce s-au cunoscut mai bine.