Showbiz, Stiri

Andreea Bălan şi-a etalat în toată splendoarea silicoanele

Singură s-a dat de gol cu ultimele poze postate pe net!

Andreea2

Doctorii au exclamat: “Acum e clar, are silicoane!” Nici vorba sa-i fi crescut sanii de la anticonceptionale, asa cum spunea ea.

Andreea Balan este in vacanta in Caraibe cu cativa prieteni, se distreaza, se relaxeaza dupa anul in care a muncit pe branci. Blonda s-a dus fara iubitul Keo pentru ca el a ramas acasa, sa se ocupe de finalizarea vilei ce si-o construiesc impreuna si care este aproape gata.

Andreea

Andreea sta la soare, se balaceste, se bronzeaza, se distreaza cu prietenii si posteaza poze pe pagina sa de Facebook unde tine legatura cu fanii ei. Recent, blonda a pus o fotografie de la plaja, in sutien, in care si-a fotografiat sanii de aproape. Cantareata a primit zeci de mii de “like-uri” si comentarii in care fanii o complimentau, insa cativa dintre ei i-au scris ca “are silicoane”, “nu esti naturala”, “ti-ai luat vesta de salvare” sau “se vede ca ti-ai pus silicoane”.

Andreea1

Dupa ce a postat aceasta fotografie, fanii i-au scris ca are silicoane, observand probabil dunga de sub san, si au glumit spunand ca si-a luat cu ea “vesta de salvare”

Andreea4

In 15 ani de cariera in showbiz, Andreea Balan rar a vorbit despre viata intima, despre ce-si cumpara, ce-si opereaza sau ce probleme are in viata de zi cu zi. Blonda doreste ca fanii ei sa fie informati doar despre cariera ei muzicala.

Andreea Balan

De-a lungul vremii, au tot aparut articole in care Andreea Balan era banuita ca si-a facut operatie la sani si si-a pus silicoane, insa ea niciodata nu a confirmat acest lucru. Cantareata se rezuma la a spune ca sanii i-au crescut dupa ce a luat anticonceptionale. Din pacate, insa medicii esteticieni sustin ca sanii nu pot creste atat de mult de la anticonceptionale, iar din ultimele fotografii postate chiar de ea reiese clar ca are silicoane!

 Andreea5

“Comparand imaginile din 2003 si 2013 (ultimele poze), bustul si-a schimbat in mod evident forma si dimensiunile. Asemenea schimbari nu se pot obtine, de obicei, decat cu implante. In cazul acesta probabil, s-au folosit niste implante cu dimensiuni medii, probabil cu profil anatomic, astfel incat sa se obtina o marime moderata si un aspect cat mai natural al sanului. Este o operatie reusita, sani sunt bine proportionati cu restul corpului si cu aspect natural”, a declarat doctorul Florin Juravle, medic primar chirurgie estetica.

Andreea3