Andreea Bălan
Showbiz

Andreea Bălan, replică neașteptată pentru Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show: „Nici nu ați început bine emisiunea asta și…”. Ce a făcut-o să răbufnească

Andreea Bălan, replică neașteptată pentru Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show. Dan Capatos a revenit pe micile ecrane cu emisiunea ce l-a consacrat, Xtra Night Show. Andreea Bălan, invitata emisiunii, a fost asaltată cu întrebări despre relația ei cu Victor Cornea. Artista a vorbit și despre relația ei cu Victor Cornea, ceea ce a generat un dialog savuros între Andreea Bălan și Dan Capatos

Andreea Bălan, replică neașteptată pentru Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show. În prima ediție a emisiunii Xtra Night Show din acest sezon a fost invitată Andreea Bălan. Artista a acceptat să vorbească despre relația pe care o are cu tenismenul Victor Cornea. Jumătatea trupei Andre se declară foarte fericită. Mai mult, ea a spus că i-a cunoscut și părinții iubitului și că, la rândul ei, și ea l-a adus acasă la fetițe.

Andreea Bălan

Andreea Bălan, replică neașteptată pentru Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show

Dialogul de la Xtra-Night-Show, dintre Dan Capatos și Andreea a conținut un schimb de replici de-a dreptul savuroase. Andreea Bălan și-a dorit să termine explicațiile cu privire la relația ei și să se difuzeze și noua piesă pe care tocmai ce a lansat-o. Zis și făcut! Melodia artistei a început să ruleze pe ecranele din platou, dar a fost lăsată de producție doar pentru câteva secvențe.

Văzând acest lucru, Andreea a spus: „Lăsați și partea în care cântă și Whats UP’.

Dan Capatos i-a răspuns: „Lasă că vine și Whats UP la noi să cânte partea lui’.

La un moment dat, Andreea Bălan a întrebat: „Măi, noi suntem în direct acum?’.

Dan Capatos i-a răspuns: „Da, suntem în direct’.

Andreea a continuat, în glumă: „Nici nu ați început bine și voi vă bateți joc de emisiunea asta’.

De ce Andreea Bălan nu și-a refăcut viața sentimentală, imediat după divorțul de George Burcea
În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan explica de ce nu și-a refăcut viața după separarea de george Burcea. Din dorința de a-și proteja fiicele, artista a susținut că este foarte selectivă în alegerea unui partener de viață.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, îți refaci mai greu viața. Copiii sunt la tine, ca mamă. Ca să faci o altă relație, bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone. Tații își refac viața mai ușor, că pe ei îl vizitează copii mai rar.

Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast, pe Youtube.

blank