Andreea Bălan
Showbiz

Andreea Bălan, probleme în cuplu? Gestul care a dat-o de gol

Andreea Bălan a plecat într-o excursie în afara țării. Vedeta nu a fost însoțită de iubitul ei, ci a avut alături un alt bărbat. Gestul i-a scandalizat pe fanii artistei care au pus totul pe seama unor probleme pe care aceasta le-ar avea în cuplu.

Andreea Bălan pare mai îndrăgostită ca niciodată. Vedeta împărtășește cu fanii din mediul online, povestea de dragoste pe care o trăiește cu tenismenul Victor Cornea. Cu toate că lucrurile par să intre pe un făgaș normal în viața ei, totuși, un anumit gest făcut de vedetă a ridicat numeroase semne de întrebare.

Andreea Bălan a plecat din țară

Andreea Bălan a petrecut de curând alături de iubitul ei, dar și de prietenii apropiați, o zi memorabilă. Vedeta a sărbătorit-o pe fiica ei Ella, iar cu acest prilej a dat o super petrecere. După momentele unice, artista și-a făcut bagajul și a plecat din țară.

Andreea nu a fost însoțită de partenerul ei de viață în această călătorie. Ba mai mult, alături i-a fost un alt bărbat. Este vorba despre Petrișor Rouge, celebrul dansator alături de care vedeta a pus în scenă numeroase show-uri.

Cei doi au în spate o relație de prietenie foarte veche. Deși au existat de-a lungul timpului numeroase speculații legate de o posibilă relație dintre cei doi, Andreea Bălan a avut grijă să le spulbere de fiecare dată.

Cântăreața a concurat cu renumitul dansator la emisiunea „Dansez pentru tine” în urmă cu 17 ani. De atunci, legătura lor a rămas la fel.

Andreea și Petrișor au plecat împreună la Paris pentru a susține un spectacol. Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram, imagini alături de partenerul ei de scenă.

Andreea Bălan

„Copii în Paris”, a fost descrierea folosită de cântăreață pentru fotografiile făcute alături de Petrișor Rouge.

Andreea Bălan și Victor Cornea au o relație de câteva luni. Tenismenul nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că și-a dus deja iubita acasă să îi cunoască părinții. Artista îi este acestuia alături în majoritatea călătoriilor pe care sportivul le are în afara țării.

De altfel, Victor a făcut cunoștință cu fetițele vedetei, iar legătura lor este una strânsă.

blank