Showbiz, Stiri

Andreea Bălan nu se mai sfieşte să-şi arate… bogăţiile!

Mândră foc de sânii ei, Andreea Bălan îi expune cu orice prilej

AB7

Mult a trecut până când verdictul cu privire la naturaleţea sânilor Andreei Bălan să fie dat: artista are silicoane.

AB2

Odată secretul dezvăluit, cântăreaţa nu se mai sfieşte să apară pe paginile se socializare în costume de baie minuscule, pozând provocator.

AB1

O astfel de şedinţă foto incendiară a fost postată pe pagina de Instagram a Andreei. Realizată într-un decor exotic, departe de ochii curioşilor şi de paparazzii, artista şi-a dat frâu liber imaginaţiei şi s-a pozat în ipostaze demne de un „înger” de la Victoria’s Secret.

AB3

Imaginile au făcut furori atât pe pagina de Intagram, cât şi în rândul fanilior de pe Facebook.

AB4

La începutul acestei luni, doi medici esteticieni au confirmat faptul că solista s-a lăsat pe mâna chirurgilor esteticieni.

Andreea_Balan_01_31a2948c79_49373e9eba

„Se observă faptul că, probabil, a apelat la metoda chirurgicală de augmentare a sânilor”.

AB5

„Iar la nivelul nasului se vede o modificare plăcută, în armonie cu întreaga faţă, probabil în urma unei rinoplastii”, ne-a declarat dr. Morad Iancu.

AB8

Iar dr. Dana Miricioiu a întărit ipoteza că vedeta a trecut prin aceste operaţii: “Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora, fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate”.

AB6

 

blank