Showbiz

Andreea Balan, marturisiri socante despre copilaria ei

Andreea  Balan s-a lansat inca de mica in showbiz, iar cel care i-a ghidat drumul la inceput si care i-a fost si impresar o vreme a fost chiar tatal ei, Sandel Balan. Din 1998, a inceput perioada trupei “Andre”, in care cele doua componente – Andreea Balan si Andreea Antonescu – aveau fiecare problemele lor cu tatii, din motive diferite. Acum, la multi ani de la etapa trudei pentru a razbi si a atinge succesul, jumatatea blonda a fostei trupe Andre rememoreaza cu sinceritate episoade mai putin fericite din copilaria sa.
 
Andreea Balan_exprespress
 
Recent, artista a dezvaluit faptul ca a avut o copilarie chinuita, fiind impulsionata sa castige bani de mica si fiind adesea pedepsita exemplar de catre tatal ei. Andreea a recunoscut ca Sandel Balan o batea deseori in copilarie, insa ca acum a ajuns sa il inteleaga pentru ca si el primise acelasi tratament de la parintii lui.  “Copilul din interior trebuie protejat. Avem tendinta sa luam de la parintii nostri lucruri. Am incercat sa vorbesc cu tata, dar este o chestie mostenita din generatie in generatie. El ma batea si ani de zile l-am blamat.
 
Acum in ultimii ani l-am inteles pentru ca asa facea si tatal lui cu el. El asa credea ca este bine. Ii spuneam ‘de ce trebuia sa ma bati in Casa de Cultura, de ce tati’, dar asa stia el, asa a fost educat”, a declarat Andreea Balan la Antena Stars.