Andreea Bălan
Showbiz

Andreea Bălan: „Iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”. Jador, motiv de ceartă între artistă și Victor Cornea?

Andreea Bălan a recunoscut public faptul că are o nouă relație. Artista se iubește cu Victor Cornea, cel mai bine clasat jucător de tenis român din topul ATP. Însă, Jador pare să-i strice fericirea juratei „Te cunosc de undeva?”.

După ce s-a fotografiat în tricoul lui Victor Cornea, Andreea Bălan a decis să anunțe public faptul că a intrat într-o nouă relație. Frumoasa jurată „Te cunosc de undeva?” recunoaște că este mai îndrăgostită ca niciodată:

„Azi, de ziua mea, vreau sa împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată ❤️💫 @victorcornea 🥇 #grateful #love #happiness #peace #magic”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Jador motiv de ceartă între Andreea Bălan și Victor Cornea?
În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan și Jador au fost surprinși sărutându-se în mașina artistei. Cu toate că imaginile vorbeau de la sine, jumătatea trupei Andre a negat orice relație cu colegul ei de breaslă.

„Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună (…) Nu sunt un cuplu cu nimeni. (…) Suntem la același impresar și avem foarte multe proiecte împreună și concerte (…) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, spunea Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Zvonurile despre o posibilă relație între Andreea Bălan și Jador s-au încheiat repede, mai exact în momentul în care Andreea s-a pozat în tricoul lui Victor Cornea. Cu toate acestea, se pare că jurata „Te cunosc de undeva?” a mințit.

Jador a fost invitat într-un podcast și pus să răspundă la mai multe întrebări în timp ce era conectat la detectorul de minciuni. Întrebat dacă a avut mai mult decât o relație de prietenie cu Andreea Bălan, așa cum a declarat artista, manelistul a răspuns negativ, însă cu zâmbetul pe buze. Detectorul de minciuni pare să-și fi făcut treaba și a semnalat un răspuns nesincer. Rămâne de văzut dacă acesta ar putea fi un motiv de ceartă între Andreea Bălan și noul ei iubit, Victor Cornea.

Antonio Pican: Ai avut mai mult de o relație de prietenie cu Andreea ?

Jador, zâmbind: Nu.

Specialistul: Avem un răspuns fals.

Antonio Pican: Ai vreo explicație de dat?

Jador, zâmbind în continuare: De la prima fals? Să-mi dați astea jos! Nu. E aparatul stricat.

blank