Monden, Stiri

Andreea Bălan, invață să scrii!

Andreea Balan

Andreea Bălan a reușit din nou să încingă spiritele pe Facebook cu o fotografie foarte sexy, dar și cu o gafă de scriere.

Andreea Bălan a postat pe profilul ei de Facebook, o imagine în care apare în chiloței și într-un corset sexy, cu urechi de iepuraș. Clasic playboy. Bineînțeles, lângă Andreea Bălan, în aceeași poză au apărut și dansatoarele ei, care i-au copiat costumația și s-au lăsat pozate.

„Cum vă pregătiți pentru Iepuraș, dragii mei? Ați foat (sâc) cuminți?”, este mesajul scris de Andreea Bălan pe profilul de facebook în care s-a strecurat și o minoră greșeală atunci când a tastat. În loc de a tastat „s”, a apăsat pe litera „a”, din greșeală, și a ieșit „foat”, și nu „fost”, așa cum este corect. Se pare totuși că, imaginea în care Andreea Bălan apare sexy nu a reușit să distragă și atenția cititorilor și imediat a fost taxată.

„Se vede că nu prea ai creier, valabil și pentru zdrențele de lângă tine. Rușine! E Paștele, nu Iepurașu”, „Nu știi să scrii, să știi că e Paștele”, „Învață să scrii corect…mai mult ai trecut pe la bordeluri decât la scoală”, „fost!!! nu „foat” (pari puțin analfabetă, știu că nu ești, dar…uită-te peste ce scrii, oamenii sunt duri”, „Grea e limba română”. Sunt doar unele dintre mesajele cititorilor „dornici” de a fi în centrul atenție. Se pare că Andreea Bălan a fost certată de către fanii ei.