Andreea Bălan
Showbiz

Andreea Bălan e pusă pe treabă! Artista se lansează în afaceri: „O să încep două business-uri”

Andreea Bălan a anunțat că începând cu anul 2022 vrea să se lanseze și în afaceri. Artista este foarte entuziasmată că va începe două proiecte antreprenoriale.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală, totuși ea a anunțat că vrea să se lanseze și în domeniul afacerilor.

Deși muzica Andreei Bălan este ascultată de milioane de fani din toată țara, artista vrea să se dezvolte profesional și are de gând să de startul două proiecte antreprenoriale.

Vedeta a anunțat că va începe două business-uri și vrea să se implice forte mult în acest nou capitol din viața ei.

„Da, vreau să mă lansez în lumea afacerilor.(…) O să încep două business-uri în care o să mă implic foarte mult”, a declarat Andreea Bălan, pentru un post de televiziune.

Andreea Bălan a avut o perioadă tumultoasă din punct de vedere personal. După ce s-a despărțit de tatăl fetițelor ei, George Burcea, vedeta a întrat într-o relație cu Tiberiu Argint. Nici aeastă legătură nu a durat, iar cei doi s-au despărțit după un an.

Într-un interviu recent, cântăreața a oferit detalii despre momentele grele prin care a trecut.

„Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus.

Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească. Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții, ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur”, despre momentele dificile din viața ei.

Andreea Antonescu știe cum să își ia prin surprindere fanii, iar vedeta a făcut fanilor o surpriză de zile mari, chiar de Moș Nicolae.

Artista a lansat o nouă versiune a celebrului șlagăr, „Moșule, ce tânăr ești!” alături de vechea colegă de trupă Andreea Antonescu și Iulia Beregoi, o cântăreață de numai 17 ani, din Republica Moldova.

Andreea Bălan a readus nostalgia piesei din anii ’90, însă într-o versiunea actuală, care se potrivește de minune cu energia generației de adolescenți din ziua de azi.

Iuliana Beregoi este o artistă din Republica Moldova care a făcut senzație printre tineri și a devenit un adevărat idol, la doar 17 ani. Colaborarea dintre generația de artiști din era Atomic TV, reprezentată de trupa Andre și adolescenții talentați din era TikTok, căreia îi face cinste Iuliana Beregoi, este una extrem de reușită.

Clipul le arată pe cele două foste membre ale trupei Andre, în rolul unor păpuși Barbie, pe care tânăra Iuliana Beregoi le admiră. Păpușile prin viață, iar acțiunea clipului se dezlănțuie cu un dans sincronizat, în care o putem vedea pe Iuliana Beregoi cum se distrează alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu.