Showbiz

Andreea Bălan clip cu 40 de dansatoare

Andreea Bălan a devenit o adevărată uzină de produs bani. Spectacolele ei sunt din ce în ce mai cerute, iar în show-uri a ajuns să investească sume uriașe.

andreea_balan___casting_dansatoare_85811100Andreea știe foarte bine cu ce se mănâncă showbiz-ul și profită din plin de acest lucru. Artista a pus bazele unui concept de show exclusivist, conceput strict după ideile ei și pus în practică împreună cu dasatori profesioniști. Muzica însă, rămâne marea ei pasiune, care ocupă mereu primul loc în prioritățile sale. Mai nou, blonda se laudă cu un nou clip, la piesa „Things U do to me”, un feauturing cu Mike Diamondz.

Pentru că a vrut să fie ceva inedit, Andreea a adunat nu mai puțin de 40 de dansatoare. Alături de ele și de partenerul ei, Petrișor, au reușit să încingă o petrecere pe cinste, care s-a întins pe parcursul a 15 ore de filmări. Cu această ocazie, a lansat și un nou concept de spectacol, “Carnal Show”.

Totul s-a desfășurat într-un complex rezidențial de la marginea Bucureștiului, în regia lui Anthony Icuagu, cei doi aflându-se la prima colaborare.

R.E

 

blank