Showbiz

Andreea Bălan are un nou iubit după despărțirea de Tiberiu Argint

Andreea Bălan n-a stat mult singurică, după despărțirea de Tiberiu Argint. Vedeta pare să-și fi refăcut viața, după ce a fost părăsită după o relație de aproape un an și jumătate.

Pe rețelele de socializare, Alina Pușcaș a fotografiat-o pe Andreea Bălan în timp ce vorbea pe telefon, prin mesaje. Artista stătea relaxată pe canapea și chiar schița și un zâmbet. Alina Pușcaș, entuziasmată, a scris în dreptul imaginii: ”Oare cu cine vorbește?”. Nici răspunsul nu a întârziat să apară, căci Andreea Bălan a distribuit imaginea respectivă și a scris în dreptul ei: ”Cu❤️”, semn că ar putea să fie vorba despre o persoană foarte dragă ei.
Andreea Bălan
n urmă cu ceva timp, Andreea Bălan declara faptul că este fericită alături de Tiberiu Argint, după ce a trecut printr-o despărțire grea cu tatăl fetițelor sale, George Burcea. Și acesta din urmă și-a refăcut viața, regăsindu-și fericirea în brațele frumoasei Viviana Sposub.

Ei bine, deocamdată nu se știe dacă Andreea Bălan este pregătită să intre într-o nouă relație și s-a îndrăgostit nebunește de un alt bărbat ori poate fi vorba despre o împăcare surprinză cu Tiberiu Argint.

Tiberiu Argint este un nume cunoscut în lumea mondenă, fiind fratele prezentatoarei TV Sonia Argint. Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu a fost una cât se poate de impresionantă, mai ales în condițiile în care a fost vorba despre dragoste la prima vedere.