Showbiz, Stirea Zilei

Andreea Balan anuleaza nunta

Andreea Balan anuleaza nunta

blank

Dupa ce a spus acum o saptamana ca se marita cu Keo, acum Andreea Balan iese si declara ca de fapt nu mai face nicio nunta. Blondina este destul de afectata ca se face mare tam-tam in presa despre o posibila nunta dintre ea si Keo. Nu ar fi mare lucru, ar chiar un lucru banal daca s-ar marita, dar vedeta nu accepta ca este persoana publica si automat orice declaratie apare doar din acest motiv.

Andreea Balan a declarat intr-un final motivul pentru care o nunta iese din calcul : „S-a scris in presa ca as vrea sa ma casatoresc in secret dar nu este asa. Sigur o sa fac nunta dar nu o sa fie o nunta publica. Daca o sa fim impreuna peste cativa ani, o sa ma casatoresc cu Keo. Dar poate nu o sa ne casatorim niciodata!”, declara aceasta vizibil afectata intr-o emisiune tv.

„Nu suntem datori sa dam explicatii publicului despre viata personala. Daca va exista o casatorie, nu va fi un eveniment public, nu voi avea 1000 de invitaţi.” , mai declara aceasta si spune ca multa lume de la Hollywood traieste in concubinaj fara sa fie nevoie de un act de casatorie. Desi spune ca accepta sacrificile venite o data cu faptul ca si-a creat o imagine sexi nu vrea decat sa fie acceptata prin modul in care face spectacolele.

 

blank