Andreea Bălan
Showbiz

Andreea Bălan a recunoscut că piesele sale sunt inspirate din viața personală: ”În Andre nu prea ne dădeam seama ce cântăm. Acum cânt despre mine și despre etapele pe care le trăiesc”

Andreea Bălan a recunoscut că piesele sale sunt inspirate din viața personală. Andreea Bălan nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Frumoasa cântăreață se bucură de un succes colosal pe plan profesional, de ani de zile, însă cu toate astea continuă să surprindă pe toată lumea cu melodiile sale. Ei bine, recent, Andreea Bălan a dezvăluit că în spatele acestora și a versurilor se află, de fapt, sentimentele ei și o poveste mai puțin știută de către public. Iată cele mai recent declarații pe care le-a făcut!

Andreea Bălan nu s-a sfiit să recunoască că este extrem de dedicată carierei sale muzicale, unde pune tot sufletul. Artista a precizat că nu poate să cânte despre fericire când sufletul ei este rănit sau trece printr-o despărțire, și nici invers, astfel că piesele ei reflectă întotdeauna ceea ce simte și ce se întâmplă în viața ei. De exemplu, acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tenismenul Victor Cornea, iar cel mai probabil următoarea piesă o să fie una de dragoste, în care să își manifeste iubirea pe care o simte.

Andreea Bălan a recunoscut că piesele sale sunt inspirate din viața personală

Ce-i drept, nu este singura artistă care a recunoscut că face piesele inspirate din viața personală. De exemplu, și Pepe a explicat că în cazul lui se întâmplă la fel, fiind un ciclu firesc atunci când ești artist. Andreea Bălan a declarat recent că de fiecare dată când a suferit, a scos piese triste, iar atunci când traversa o perioadă bună, a lansat melodii vesele, optimiste, motivaționale și chiar cu mesaje de iubire.

‘Întotdeauna am cântat, să zicem după Andre, că în Andre nu prea ne dădeam noi seama ce cântăm – liberă la mare, stau pe nisipul fierbinte – nu prea înțelegeam noi așa ce cântăm, dar mai târziu am cântat despre ceea ce simt. De la albumul Așa sunt eu’, cu acele piese Evadez’, Aparențe’, am cântat despre mine și am cântat în funcție de etapele pe care eu le trăiam.

De fiecare data când am suferit, am scos piese, cum a fost Uită-mă’, care a fost number one și venea după o despărțire, iar acum cânt niște piese mai sexy, mai vesele, cu texte pozitive, pentru că asta se întâmplă în viața mea acum. Deci în funcție de ce trăiesc și cred că asta face un artist autentic, să cânte despre el, iar publicul se regăsește în acele texte, pentru că până la urmă toți suferim, toți suntem ba fericiți, ba triști și toți suntem oameni, și toți suntem egali, toți suntem la fel, toți avem aceleași trăiri’, a declarat Andreea Bălan pentru Playtech.

Andreea Bălan a scos piese în funcție de stările ei interioare

Andreea Bălan și-a ales cu grijă echipa care o ajută în piesele sale, astfel că este atentă la scrierea versurilor, iar cei din jurul ei știu deja prin ce trec, pentru a propune noi piese. Totuși, dacă în urmă cu mai mult timp a scos mai multe melodii triste, de suferință sau evadare, acum, cu siguranță, vor urma unele pline de motivație și iubire, asta fiindcă artista traversează una dintre cele mai frumoase perioade alături de noul ei iubit, cu care și-a oficializat relație.

Păi în primul rând știa Marius Moga, acum 15 ani, când am făcut două albume cu el, albumele și piesele acelea pop rock. Acum lucrez cu băieții de la Zero – Vlad și Papu și cu ei am făcut acele piese Inimă de fier’, Poveste de toamnă’, Am crezut în basme’, care au venit după încă o despărțire, Posibil Imposibil’ care este o piesă motivațională. Piesa Cu Inima ta’ este făcută de Costi și este o piesă foarte veselă, exprimă fericirea din momentul actual’, a continuat Andreea Bălan.

Andreea Bălan: ‘Sunt ca un tanc când vine vorba de carieră’

Citește și  Scandal monstru între Mărin Cornea şi doi dintre copiii săi

Ei bine, Andreea Bălan nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor și a dezvăluit că este foarte implicată când vine vorba despre cariera sa. Într-adevăr, pune pe primul loc familie, mai ales cele două fetițe pe care le are din mariajul cu George Burcea, însă apoi, cariera este cea care îi ocupă majoritatea timpului.

Secretul unei cariere longevive este disciplina. Disciplina înseamnă să faci niște lucruri, chiar dacă nu îți plac, să le faci la momentul la care trebuie. De exemplu, nu am chef să fac sport în fiecare zi, dar fac pentru că știu că voi arăta bine. Nu am chef să merg astăzi la studio să trag voci, dar fac pentru că am un deadline și trebuie să lansez o piesă.

Disciplină și foarte multă muncă. Degeaba ai talent dacă nu combini cu munca și cu disciplina. Sunt atâția oameni talentați, care s-au pierdut pe drum, pentru că au fost leneși. Și cred că asta contează foarte mult să fii disciplinat și să muncești.

Sunt ca un tanc când e vorba de carieră și îmi place foarte mult ceea ce fac. Și acesta este un ingredient foarte important, trebuie să faci cu pasiune, pentru că dacă faci cu pasiune, nu simți că muncești. Și eu când mă trezesc ziua și știu ce am de făcut, că mă duc la studio, la emisiuni sau la evenimente, eu le fac cu plăcere. Și aici la acest eveniment îmi face plăcere să fiu aici’, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

blank