Andreea Antonescu
Showbiz

Andreea Antonescu vrea o surioară pentru fetița ei. Deși nu a divorțat încă

Andreea Antonescu nu și-a găsit liniștea lângă soțul ei și a decis să divorțeze. Deși nu are încă actul care să o separe de tatăl copilului ei, vedeta nu duce lipsă de admiratori.

Andreea Antonescu vrea o surioară pentru fetița ei. Vedeta a dezvăluit că fiica ei, Sienna, își dorește din tot sufletul o surioară și i-a cerut acest lucru în repetate rânduri. De altfel, vedeta nu a semnat încă actele de divorț cu fostul partener de viață, de tatăl fiicei sale, Traian Spak.

Andreea Antonescu vrea o surioară pentru fetița ei. Deși nu a divorțat încă, vedeta se gândește la al doilea copil: ”Aș mai vrea!”

Andreea Antonescu a adăugat că nici tatăl fetiței ei nu și-a refăcut viața și că și ea este o femeie singură în prezent și că singura modalitate de a nu rămâne singură de sărbători este să meargă ea în State, la soțul și fetița lor.

”E și mama acolo, deci vom fi un minimum de patru, asta doar dacă sunt ceva noutăți pe care eu încă nu le-am aflat. Suntem deschiși la orice”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena 1.

Vedeta a reiterat că nu mai este nicio șansă între ea și soțul ei, în condițiile în care s-au separat de atât de mult timp și au pornit pe drumuri total diferite, însă niciunul nu și-a găsit până acum un alt partener de viață.

Andreea Antonescu și fostul partener de viață au rămas în relații foarte bune și comunică foarte mult. Cântăreața a dezvăluit că fiica ei s-a obinuit destul de rapid în State, dar îi place mult și în România, unde s-a atașat de toți colegii și prietenii săi, așadar întotdeauna întoarcerea de la tatăl ei este o schimbare destul de serioasă.

”Acum și mami e cu naveta. Nu mai mergem la Galați, mergem în State. Nici mami nu se supără foarte tare, dar na”, a adăugat Andreea.