Showbiz, Stiri

Andreea Antonescu povesteste motivele scandalurilor din trupa Andre

Fosta membra a trupei Andre, Andreea Antonescu, povesteste despre certurile pe care le avea cu Andreea Balan in anii de glorie

Andreea AntonescuAndreea Antonescndreea Balan, a povestit recent despre „realele” certuri care existau in trupa. Andreea Antonescu a recunoscut ca o data cu trupa Andre, a cunoscut succesul inca de la o varsta frageda. Nici una dintre cele doua nu aveau cum sa stie ce sa faca cu atat faima si succes, inca nu erau calite, erau doar doua fete slabanoage care dansau pe ditamai platformele, imbracate in fuste cat palma.

 

Ulterior, Andreea Antonescu a povestit ca devenise un fan al mancarurilor nesanatoase si incepuse chiar de pe atunci sa ia kilograme in plus, insa a spus ca nu este nici bulimica, nici anorexica. Blonda a mai povestiti ca certurile pe care le-a avut cu Andreea Balan au fost mai mult puerile, se certau pe haine, rujuri si lucruri de adolescente.

 

„Am avut ceva iesiri pentru ca certurile dintre mine si Andreea erau bazate pe lucruri puerile. Pentru ca noi am cunoscut succesul la o varsta foarte frageda. Ne certam de la lucruri mici, cum ar fi lungimea fustitei sau din cauza ca una ii folosea rujul celeilalte. Nu acestea au fost insa motivele care au dus la destramare. Acum nu as mai purta ce purtam atunci. […] Eu nu am avut vreodata un stil sanatos de viata. Mereu mi-au placut lucrurile care ingrasa. Pe la 16 ani aveam forme un pic mai generoase. Dar nu sunt anorexica sau bulimica.”, a declarat Andreea Antonescu.

blank