Andreea Antonescu
Showbiz

Andreea Antonescu este pregătită să ajungă din nou în fața altarului. Ce planuri de viitor are: „Să dea Dumnezeu să mă mărit”

În urmă cu cinci ani, Andreea Antonescu a încheiat relația cu soțul ei, Traian Spak, care este și tatăl Siennei, fiica cea mare a cântăreței.

Fosta membră a trupei André, dorește să se căsătorească din nou

Andreea Antonescu, fostă membră a trupei André, a divorțat anul trecut. A devenit mamă a doua oară, dar relația cu tatăl copilului nu a funcționat. Cu toate acestea, Andreea nu renunță și vrea să se căsătorească din nou.

Vedeta a afirmat că se simte împlinită în viață, având două fetițe minunate alături de ea. Cu toate acestea, Andreea a dezvăluit că există un aspect pe care îl dorește în viața sa și care îi lipsește în acest moment – o familie. Cu toate că se confruntă cu această lipsă, ea nu și-a pierdut speranța că își va întâlni marea dragoste.

Artista a dezvăluit că este pregătită să ajungă din nou în fața altarului: „Sunt o persoană împlinită. Îmi doresc și alte lucruri de la viață și sunt convinsă că ele vor apărea în momentul în care eu voi fi pregătită pentru ele. În momentul acesta îmi lipsește o familie, atât. În rest, am tot, sunt fericită și împlinită. Să dea Dumnezeu să mă mărit. Sunt convinsă că mă iubește Dumnezeu. Lucrul acesta l-am realizat de când eram mică și făceam terapie. Mi s-a spus într-un mod atât de frumos `Andreea, Dumnezeu este cu tine în barcă`, încât din secunda aceea mi-am dat seama că nu voi mai coborî niciodată din acea barcă”, a declarat Andreea Antonescu pentru Fanatik.ro.

Andreea Antonescu se pregătește intens pentru botezul fiicei sale

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară la sfârșitul anului trecut. Vedeta se pregătește acum să-și boteze fetița, pe Venice Victoria, în doar două săptămâni. Cu toate că este un eveniment deosebit, Andreea a declarat că, momentan, nu are timp să se emoționeze, fiind extrem de ocupată cu organizarea detaliilor pentru petrecere. Pentru sărbătorirea fiicei sale, Andreea a ales un restaurant în Snagov, unde va avea loc ceremonia. De asemenea, ea a luat deja decizia în privința ținutei micuței pentru această zi specială.

„Urmează botezul pe data de 24 iunie. Ziua Siennei este pe 24 mai. Nu am timp să am emoții, sunt foarte multe detalii care trebuie puse la punct. Este însă posibil ca în ziua botezului sau cu o zi înainte să leșin de emoții. Simt că se va întâmpla asta. Botezul va fi la un local din Snagov și va fi atât înăuntru, cât și în afară pentru că nu știm cum va fi vremea. Am cea mai bună stilistă din România, care mă cunoaște ca om și care mă nimerește de fiecare dată. Știe bine să îmbine elemente, de la genul de eveniment, până la starea mea și atunci sunt convinsă că și de această dată va arăta ce este mai bun din mine. Nu știu dacă vom avea toate trei ținute la fel( n.r., ea și fetițele) pentru că bebelina este foarte excentrică. Este dantelată, învolănată și are și un pampon mare pe cap. Nu știu dacă pe mine la vârsta asta mă mai prind pampoanele”, a mai spus Andreea Antonescu.

blank