Andreea Antonescu
Showbiz

Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă. Cântăreața s-a despărțit în urmă cu o lună de tatăl celui de-al doilea copil

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața a devenit recent mamă pentru a doua oară. Fosta concurentă de la „America Express” a îmbrăcat rochia de mireasă, la scurt timp de la despărțirea de tatăl copilului.

Andreea Antonescu  își surprinde fanii cu fiecare apariție în mediul online, unde se bucură de susținerea lor. Artista a devenit mamă pentru a doua oară recent, dar la scurt timp a anunțat că ea și tatăl copilului, Victor Vrâîceanu, s-au despărțit. Cei doi au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate, dar au susținut că se vor ocupa în egală măsură de creșterea fetiței lor Venice Victoria.

A trecut mai bine de o lună de la despărțirea celor doi, iar cântăreața își vede mai departe de proiectele și cariera sa. Mai mult decât atât, ea pare din ce în ce mai fericită. Fosta concurentă de la „America Express” își ține la curent fanii din mediul online în legătură cu activitățile sale zilnice. Andreea Antonescu le-a arătat urmăritorilor ei că a îmbrăcat rochia de mireasă.

Andreea Antonescu a îmrbăcat rochie de mireasă

Artista și-a surprins toți fanii când și-a făcut apariția în rochie de mireasă. Mulți dintre ei au crezut că Andreea Antonescu se pregătește de nuntă, dar nimeni nu știa cine ar fi noul ei iubit și viitor soț. Adevărul este că vedeta va defila la un târg de nunți. În plus, ea și-a rugat toți fanii să nu tragă concluzii pripite pentru că a mers să probeze rochia pentru a nu întâmpina eventuale probleme la eveniment.

„Eu zic doar atât: să nu tragem concluzii pripite! În câteva zile sau… le zicem acum? Este doar de probă, nimic altceva. E superbă rochița, chiar este… Și vorba aceea, femeie fiind, câteodată nehotărâtă, hotărâtă când e cazul, dar acum ușor nehotărâtă, nu-mi dau seama. Care-i mai drăguță, prima sau a doua? Dați-mi și mie o părere că nu știu”, le-a spus Andreea Antonescu fanilor ei de pe Instagram. Târgul de nunți va avea loc la Târgu-Jiu în perioada 5-7 mai.

Andreea Antonescu

blank