Showbiz, Stiri

Andree Mantea se foloseşte de Gabi Bădălău?!

Adevăratul ei iubit ar fi  un paparazzo, Radu Prunaru!

vedete-Andreea-Mantea-03_b3039903d7

Andreea Mantea (27 de ani) este una dintre cele mai sexy vedete mioritice, dar, cu toate astea, până acum nu prea a avut noroc în amor. După ce a trăit o poveste de dragoste supermediatizată, de doar câteva luni, cu solistul Ştefan Stan, Andreea se pare că şi-a găsit în sfârşit dragostea în braţele fostului iubit al Elenei Băsescu, jurnalistul Radu Prunaru.

Conform spuselor unei prietene apropiate de-a Andreei, căreia i s-a confesat vedeta, bruneta ar avea o relaţie de câteva luni cu Radu Prunaru, fostul iubit al Elenei Băsescu, nicidecum cu Gabi Bădălău: “Andreea se fereşte de presă şi nu vrea să facă publică relaţia ei cu Radu, din superstiţie. Ori de câte ori a avut un iubit şi presa i-a mediatizat relaţia, cei doi nu au rămas împreună. Deocamdată, ea şi Radu se înţeleg foarte bine şi încearcă să păstreze relaţia secretă. Andreea spune că este bărbatul vieţii ei şi că îl iubeşte foarte mult. Cu toate acestea, când se văd sunt nevoiţi să se ascundă pentru a nu fi recunoscuţi. Andreea a consultat chiar şi un astrolog pentru a vedea dacă relaţia cu Radu va dura mult timp şi dacă are şanse să ajungă la altar, pentru că îşi doreşte foarte mult să fie mireasă. Cu Gabi Bădălău s-a afişat doar pentru a-şi proteja adevărata relaţie”, a dezvăluit o sursă, în presa mondenă.

vedete-prunaru_16b7127c3c

Radu Prunaru s-a iubit şi cu Elena Băsescu, în perioada 2003-2006, însă relaţia, aparent promiţătoare, s-a sfârşit după ce tatăl ei, preşedintele ţării, Traian Băsescu, a sfătuit- o să-i pună capăt.

Cel puţin, aşa se zvoneşte. Iar Mantea a avut mai multe relaţii de-a lungul anilor, cele mai mediatizate fiind cu Andrei Ţârdea, cu Iulian Moga, cu Codin Maticiuc şi cu Ştefan Stan.

 

 

blank