Showbiz, Stiri

Andrea Mantea şi fosta viitoare soacră îşi scot ochii în public!

Mama lui Ştefan îi spiona şi „turna” tot ce făceau către ziarişti

media_138236631048123800

Cel puţin aşa susţine Andreea Mantea, care o atacă grav pe mama lui Ştefan Stan: „Doamna Mihaela nu ati fost in stare sa tineti o casnicie si stim cu totii de ce”

Bruneta sustine ca a avut de suferit in relatia cu Stefan Stan din cauza mamei artistului care, potrivit Andreei, nu o suporta. Mantea a tinut sa o ameninte pe doamna Mihaela si sa ii spuna sa se abtina de la comentarii pentru ca ea stie mai multe si nu vrea sa isi dea drumul la gura.

„Ghiceşte în cafea, blesteamă, înjură… mie nu-mi venea să cred ce auzeam”, mai spune Andreea despre fosta viitoare soacră!

media_138236746047248600

„De cand te-am vazut pentru prima data la televizor nu am putut sa te sufar, mi-a spus in fata. Doamna Mihaela nu ati fost capabila sa mentineti o casnicie si stim cu totii de ce” a spus Andreea Mantea la Cătălin Măruţă.

De partea cealaltă, mama lui Stefan Stan o desfiinteaza pe Mantea: „Asta este o femeie falsa, ea nu iubeste pe nimeni! Venea la mine in casa si….”. Mihaela a mai spus că Andreea nici cu părinţi ei nu se înţelege şi că îi vizitează foarte rar. Mantea s-a făcut foc şi pară! „Trăiesc cu mama în casă, cum să nu mă întâlnesc cu părinţii?! Adineauri m-am despărţit de mama, am stat cu ea câteva ore în bucătărie, am gătit împreună… Îmi pare rău că s-a ajuns aici!”, a comentat Andrea.

“Era foarte activă în relaţia noastră. Ştia cam tot. Orice încercam să fac, nu era bine. Şi avea o problemă cu părinţii mei! Nu este cazul să facem o comparaţie, dar nu se compară nici la degetul mic cu ai mei. Am nişte părinţi extraordinari!… Tot suna pe la ziare, pe peste tot, e greu de ţinut în frâu o femeie ca asta”, a contracarat, supărată, Andreea Mantea. (I.G.)

 

blank