Showbiz, Stiri

Andra s-a lăsat filmată aşa cum o vede Măruţă seara, acasă!

Cântăreaţa îşi arată lenjeria intimă şi furoul, negre!

4_f492d6_16e6b290c9

Andra este una dintre puţinele artiste din showbizul nostru care a reuşit în carieră fără scandaluri sau pictoriale nud, însă de ceva timp, artista tinde să se reinventeze.

1_5ed9cb_e6c5cd043b

Şi astfel „cuminţica” Andra, aşa cum este ea percepută, a început să aibă apariţii din ce în ce mia incendiare. Rochii foarte scurte, decolteuri adânci şi tocuri înalte au fost până acum doar câteva dintre armele pe care artista le-a etalat în ultima perioadă.

0_16_c37e37ea90

Numai că, în ultimul ei videoclip, „Atâta timp cât mă iubeşti”, lansat ieri, Andra ne arată o faţă mult mai îndrăzneaţă şi mai incitantă a ei. Artista apare într-un furou negru şi o pereche de ciorapi cu bandă adezivă, imagine care, în mod normal, o vede doar soţul ei, Cătălin Măruţă. De remarcat faptul că este prima dată în cariea ei când Andra etalează o imagine atât de fierbinte.

Povestea clipului este văzută prin ochii iubitului şi surprinde momente dintr-o zi specială, ziua ei de naştere: Andra se trezeşte, se pregăteşte pentru o nouă zi, apoi primeşte cadou o maşină, la salonul de înfrumuseţare se întâlneşte cu două prietene, Adela Popescu şi Andreea Bănică, după care, la restaurant, este surprinsă cu tort şi şampanie, ca ziua să se termine incendiar, cu o petrecere de zile mari, alături de prieteni.

 

 

blank