Showbiz, Stiri

Andra nu vrea să apară goală

Cântăreaţa refuză constant să pozeze în revistele pentru adulţi. Frumoasa, sexy si vesnic in topuri cu hiturile ei, Andra nu are de gand sa le indeplineasca domnilor fantezia fierbine de a o vedea in costumul Evei, in revistele pentru adulti.

AndraInterpreta hitului „Inevitabil va fi bine” este una dintre cele mai apreciate cantarete de pe plaiurile mioritice, iar emisiunea din al carei juriu face parte a inregistrat recorduri de audienta. Pe plan personal vedeta este implinita avand o familie superba iar imaginea nu a fost afectata odata ce aceasta a devenit mamica. Cantareata arata bine mai ales in tinutele provocatoare pe care le imbraca.

Totusi, foarte multi reprezentanti ai sexului tare din Romania si-ar dori sa o vada fara haine de cand protagonista noastra abia dobandise dreptul de vot.

Reprezentantii revistelor pentru barbati au incercat, bineinteles, sa le indeplineasca doleantele. S-au lovit insa de refuzul vehement al vedetei, care desi a fost flatata de propunere, anticipeaza ca nu s-ar simti confortabil intr-o astfel de postura.

„Imediat cum am implit 18 ani mi s-a propus sa pozez pentru o publicatie destinata domnilor. Nu am acceptat, le-am multumit frumos ca s-au gandit la mine si ca, prin urmare, ma considera o fata atractiva, mai ales ca aveau un concept artistic si ei sunt exigenti cu frumusetea feminina. Nu cred insa ca ma reprezinta o astfel de idee, de postura…N-as fi naturala, n-as fi eu…”, a povestit Andra.

blank