Showbiz, Stiri

Andra Negulescu vorbeste despre divortul de Claudiu Bleont

Andra Negulescu, fosta sotie a lui Claudiu Bleont este foarte relaxata cand vine vorba despre divort

CLAUDIU BLEONT CU SOTIA-FOTO-FANE (4)Andra Negulescu a declarat ca nu si-a dorit inca de la inceputul relatiei cu Claudiu Bleont un copil. Pe de alta parte el si-a dorit prea mult si a crezut ca o convinge si pe ea. Lucrurile s-au racit intre ei in ultimii ani si asa s-a ajuns la divort.

Andra a spus ca divortul a fost unul extrem de civiziliat si de bun simt, la notar, dupa aceea au baut o cafea impreuna.

„Eu am aflat azi-noapte, la ora 3 cand m-am trezit. Am primit un mesaj ca ma vor chema foarte multe televiziuni si nu am inteles de ce. Am aflat ca va deveni tatic si ma bucur pentru el. Am fost casatoriti 12 ani, dar in ultimii ani am avut niste probleme in casnicie. El si-a dorit foarte mult un copil, eu nu. El si-a dorit de la inceput si a crezut ca ma convinge. A fost un bărbat pe care l-am iubit foarte mult. Am fost un cuplu care a avut la baza o mare iubire si multa prietenie. Insă la un moment dat n-a mai mers. Noi am divortat foarte frumos, elegant, de comun acord. Ne-am dus la notar, am divortat, am baut o cafea impreuna. In ultimii doi ani, nici eu nu am mai fost acolo. Jur ca am fost fidela lui Claudiu pana in ultima clipa, insa inima mea survola. Acum, dupa ce am vazut ca el este fericit, am sa ma duc si eu sa imi urmez inima”, spus Andra Negulescu. .

 

blank