Showbiz

Andra a slabit deja 9 kilograme si revine pe scena

Andra a nascut in urma cu cateva saptamana,la data de 23 iulie, o fetita superba pe nume Eva Maria Ioana. Desi toata lumea se astepta ca artista sa ramana mai mult timp acasa cu micuta si sa-si acorde o pauza mai lunga, Andra a uimit pe toata lumea cand a anuntat ca va urca pe scena pe 3 septembrie cand va canta la Media Music Awards, in Piata Mare din Sibiu.
Andra-a-slabit-deja-9-kilograme--Vezi-cum-a-reusit-Tatal artistei a confirmat acest lucru si a marturisit ca Andra va merge chiar si la repetitii inainte de concert. 
„Andra va canta la Sibiu, da, este primul concert dupa nastere. Se simte bine, se reface, se pregateste sa revina pe scena. Evenimentul de la Sibiu e un eveniment mare, va pregati un concert, alaturi de trupa ei. Desigur, va face si repetitii inainte de acest eveniment, se va pregati, asa cum face mereu”,, a spus tatal Andrei, Alexandru Mihai, pentru wowbiz.ro. Cantareata a si slabit cateva kilograme, inca alapteaza, iar in curand va intra in sala de repetitii ca sa pregateasca concertul de la Sibiu, sustin surse din anturajul artistei.

 

blank