Showbiz, Stiri

Andi Moisescu : „Nu simt nevoia sa las femeile cu gura cascata”

Andi Moisescu : „Nu simt nevoia sa las femeile cu gura cascata”

Andi MoisescuAcum ca se apropie Martisorul si Ziua Femeii, se pregateste si Andi Moisescu ca tot barbatul sa isi multumeasca sotia cu un cadou. Alege sa o multumeasca prin gest si nu neaparat prin surpriza momentulu. Andi a declarat ca nu cauta sa lase in general femeile cu gura cascata, este un tip simplu si alege sa respecte pur si simplu gestul si sarbatoarea in sine.

 

„Nu ofer nimic iesit din comun. De regula apelez la Targul de la Muzeul Taranului Roman si aleg dupa propriul gust ceva ce chiar imi inspira sarbatoarea Martisorului si nu te miri ce extraterestrii. Incerc sa ofer ceva purtabil. Nu simt nevoia sa las femeile cu gura cascata, ci doar placut surprinse de gestul in sine.

Cred c-am incercat intr-un an sa fac martisoare si pana la urma m-am lasat pagubas. Nu sunt tocmai un talent, din punctul asta de vedere. Cei mici insa au oferit anul trecut martisoare confectionate de ei si au avut un succes nebun. Seamana clar cu Olivia (n.r. soția sa) din punctul asta de vedere.”, a spus Andi Moisescu.

blank