Showbiz

Anda urmează exemplul lui Bote!?

Artista merge pe principiul cine se aseamănă se adună!

Anda_Adam_15_a387628a1a

Anda Adam se pare că n-a băgat nimic la cap din experienţa lui Cătălin Botezatu, care a trebuit să umble la portofel pentru că şi-a parcat bolidul pe trecerea de pietoni, astfel că, la scurtă vreme, şi ea a fost surprinsă repetând aceeaşi greşeală. Doar că pe alt bulevard.

Deunăzi, Anda Adam şi-a parcat bijuteria pe patru roţi, un BMW X6, în faţa unui magazin de lux de pe Calea Victoriei, chiar pe trecerea de pietoni, loc interzis, conform Codului rutier. A scăpat fără amendă

Isteaţă de fel, ea şi-a lăsat totuşi avariile pornite, ca să atenţioneze că se întoarce rapid, după care a dat buzna în prăvălie pentru a-şi cumpăra o pereche de ghetuţe. Numai că modelele de încălţăminte i-au luat ochii, astfel că vedeta a ieşit pe uşă abia după vreo 20 de minute.

Fericită că afară nu o aştepta nici un poliţist de la Rutieră, căci gestul necugetat ar fi costat-o 600 de lei şi câteva puncte penalizare, Anda Adam a urcat la volanul maşinii şi a demarat în trombă…

Nu la fel de norocos a fost însă Cătălin Botezatu, despre care se spune că ar fi iubitul ei. Cu o săptămână în urmă, el a făcut aceeaşi manevră… în zona Dorobanţi, cu bolidul său, un Audi Q7.

Catalin-Botezatu_01_015c557d01

Când a ieşit din cafeneaua unde a zăbovit cam o oră, alături de câţiva prieteni, designerul a avut neplăcuta surpriză să dea nas în nas cu o poliţistă sexy, care-l aştepta nerăbdătoare.

Femeia, taman bună de urcat pe podiumul de modă, s-a bucurat că Bote este proprietarul maşinii cu pricina şi că va beneficia de un autograf din partea lui, chiar dacă doar pe chitanţierul de amenzi.

Designerul şi-a recunoscut greşeala şi n-a comentat când a fost nevoit să scoată din buzunar 600 de lei. Ca să-i mai treacă supărarea, femeia în uniformă l-a complimentat şi cei doi s-au despărţit la colţ de stradă cu zâmbetul pe buze.

 

 

blank