Anda Adam
Showbiz

Anda Adam și-a făcut cont pe Onlyfans, la 43 de ani! Ce tarif are cântăreața pe platforma pentru adulți

Anda Adam a uimit pe toată lumea când a anunțat că s-a apucat de Onlyfans. La 43 de ani, cântăreața nu mai are nici o inhibiție și un cont pe o platformă destinată adulților este o nouă provocare pentru ea. Anda Adam se alătură, astfel, altor personaje cunoscute din showbiz, printre care și Loredana Chivu, Daniela Crudu, Larisa Drăgulescu sau Ema Karter, care fac bani frumoși din Onlyfans.

În prag de Crăciun, Anda Adam a anunțat pe pagina sa de Instagram că și-a făcut cont pe OnlyFans, plaformă cu conținut explicit interzis minorilor. Și-a scos picioarele la înaintare și apoi și-a îndemnat fanii să acceseze link-ul din descriere, pentru a ajunge pe contul ei de OnlyFans.

Anda Adam are cont pe Onlyfans. Ce tarif are cântăreața

Inițial, platforma Onlyfans s-a dorit a fi o rețea de socializare, însă a devenit destul de repede un serviciu online unde oamenii pot accesa contra-cost conținut exclusiv pentru adulți. Prin achitarea unui abonament lunar, utilizatorii OnlyFans pot vinde sau pot accesa fotografii, videoclipuri și discuții live „unu-la-unu’, care sunt protejate printr-un așa-numit „paywall’.

Cei care vor să o vadă pe Anda Adam pe OnlyFans trebuie să plătească lunar un abonament de 9,99 dolari, potrivit libertatea.ro.

„Urmăriți-mă’, a scris Anda Adam atunci când a anunțat că și-a făcut cont pe această platformă.

Anda Adam a pozat în Playboy acum 23 de ani

Anda Adam nu este străină de pozele destinate adulților pentru că în urmă cu 23 de ani a pozat în revista Playboy. Faptul că nu avea un bust mare a contat extrem de puțin pentru cititorii revistelor pentru adulți.

Trecerea anilor au schimbat-o radical pe blondină din punct de vedere fizic. Anda Adam a recunoscut și că a vizitat în repetate rânduri cabinetul medicului estetician. Și-a mărit bustul de două ori, iar în 2019 s-a operat la nas.

„Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile!

Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!, spunea Anda înainte de rinoplastie.


Dragoș Cristescu a colaborat cu multe vedete care au pozat în Playboy, iar despre Anda Adam spunea că „era disperată să nu fie prea mulți în studio. „Ieșiți, ieșiți!’, striga ea. „Să nu stea nimeni în spatele meu!’, și ținea mâinile la fund, ca să nu se uite nimeni.„

Anda Adam a fost criticată că folosește filtre pe Instagram

Recent, Anda Adam s-a fotografiat într-o ținută provocatoare și a postat imaginile pe internet, dar a ajuns rapid ținta criticilor: „Numai poze trucate’, „În realitate ești cam urâtă’, „Au sunat ăștia că nu mai au glet pe stoc! Ghici unde e?’, au fost câteva dintre comentariile care au făcut-o pe Anda Adam să reacționeze.

„Am pus o poză și mă uit la comentarii, că îmi apar, nu că intru eu să verific. Nu știu, unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți, ori sunt foarte frustrați, ori sunt foarte răi. Dar îmi imaginez că viața lor este tristă, să n-ai ce face și să comentezi.

Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu! Că așa vreau eu. Poate azi n-am chef să mă machiez și n-am dormit bine aseară. Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere, care comentați, și voi le folosiți.

Rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? D-aia au fost inventate, fraților! Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit de creier! O fată care arată mișto cu un filtru, arată mișto și în realitate, pentru că așa a făcut-o maică-sa.

O femeie frumoasă, și că e machiată, și că astăzi are un filtru sau nu, e frumoasă pentru că așa s-a născut, are niște trăsături frumoase. Filtrul ăla îți pune acolo trei gene și un anticearcăn, dar nu îți schimbă fața cu totul, fizionomia.

Treziți-vă la realitate, că m-ați zăpăcit cu atâtea comentarii! Deci da, e pagina mea, sunt paginile mele și mă postez așa cum am eu chef!’, a transmis Anda Adam, pe contul personal de Instagram.

blank